a ja tu trawiłem z takiego powodu bo szukałem jakiejś gry (nie pamiętam jakiej):D tak tu trafiłem i zainteroesowałem się uploadowaniem plików i ściaganiem ich
tyle tu jestem, a nie napisałem jak sie tu znalazłem
hm... o ile dobrze pamiętam szukałem linków do jakiejś gry i tylko u was działały. zobaczyłem iż jest to forum konsol Play Station(co mnie interesuje) i jak widac zostałem tu
Trafiłem tutaj poszukując jakiegoś forum w które jest skierowane głownie w konsole, a tym bardziej o PlayStation 2, tak właśnie wpadłem przypadkiem rozejrzałem się, zauważyłem wiele interesujących rzeczy na forum i postanowiłem założyć konto.
Playstation Portable 3004 Piano Black 6.20 PRO-C Perm.
Playstation 2 SCPH - 77004 Free McBoot 1.8b PL
Playstation 3 FAT - COBRA 7.00 mixed with Rogero 4.46
jako że odkurzyłem ostatnio mojego PsOne szukałem fajnej strony o tym sprzęcie...i tak sie tutaj pojawiłem. Przy okazji witam wszystkich forumowiczów:)
Ja chciałem znaleźć Spyro The Dragon 2 .Nie znalazłem tej gry przez 3 dni.W końcu znalazłem tę stronę na Google. Był to kompletny spontan z tą stroną ale nie żałuje po dziś dzień
Szukałam informacji jaki model PSX'a jest najlepszy, wujek Google zaproponował tę stronę, zobaczyłam bardzo duży dział upload oraz wiele,wiele,wiele informacji nt. Szaraka ,a więc zarejestrowałam się i mam nadzieję, że pozostanę tu na dłużej.