sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator

Gra na ps2

jesli szukasz jakiejś gry bądź link na stronie nie działa to pisz tutaj, to samo tyczy się emulatorów i wszystkiego innego

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
matt135
-#
Kontakt:

Gra na ps2

Post autor: matt135 »

Witam znalazłem gdzieś na internecie zbiór gier z pegazusa na ps2 było ich tam około 700 gier tylko zapomniałem jak to się nazywa czy mógłby mi ktoś pomóc ;)
Posiadam:
-PSX-SCPH(9002)
-PS2-SCPH(77004)

Awatar użytkownika
Zohan
-#
Kontakt:

Post autor: Zohan »

Jak takie coś znalazłeś to ktoś sobie jaja robił. Według mnie nie ma czegoś takiego. Wiem że jest emulator gier pegasusa na PC ale nie na PS2!

#edit
o! przypadkowo znalazłem na necie ale na PSP

Kod: Zaznacz cały

http://rapidshare.com/files/322179755/Gry_z_pegazusa_na_PSP.rar
Pomóż rozwinąć opcje oceniania wstawek gier! Jeżeli linki się podobają, kliknij na Obrazek pod tematem, jeżeli nie, to kliknij na Obrazek!

hulk15
-#

Post autor: hulk15 »

PGEN Genesis System Enulator For ps2
PSMS Master System Emulator For ps2
Sega Saturn Collection
Te Obrazy Płyt Są Na Necie

Kod: Zaznacz cały

Jak takie coś znalazłeś to ktoś sobie jaja robił. Według mnie nie ma czegoś takiego. Wiem że jest emulator gier pegasusa na PC ale nie na PS2!
Nikt sobie jaj nie robi ,są to gotowe emulatory i gry na płytce gotowe do grania

ODPOWIEDZ