sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

Final Fantasy VII PL

pomoc i wszystko co dotyczy konsoli PSX, emulatorów, programów itp.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Son of the Mare
-#
Kontakt:

Final Fantasy VII PL

Post autor: Son of the Mare »

Podczas walki nie widać menu wyboru czyli tego czym atakować itp. jest tylko zwykły biały napis i zazwyczaj zanim wybiorę co i jak atakują mnie ciągle. Wolałbym tak jak jest tu na screenie http://i43.tinypic.com/11jsvt4.jpg
+ tak przy okazji odpalam cd1 a co będzie jak zawoła cd2? to nie daemon tools.

Awatar użytkownika
Drakson
-#

Post autor: Drakson »

Screeny są mojego autorstwa, więc jak widać przyczyna nie leży po stronie gry lecz, źle skonfigurowanego emulatora. Co do zmian płyt, oczywiście montujesz obraz 1 Cd(czyli plik Cue) w Deamon Tools i gdy gra cię poprosi o 2 Cd to w miejsce 1 Cd montujesz CD 2(również plik Cue) i można dalej cieszyć się grą ;)

Awatar użytkownika
Son of the Mare
-#
Kontakt:

Czekaj bo ja odpaliłem przez 170 ten co dla Spec Ops pobrałem a odpalę swój emulator ten co go tak wychwalam że przerabiany z innych i konfigurowany dużo dużo dużo razy i na nim musi pójść!

Awatar użytkownika
Drakson
-#

Post autor: Drakson »

Wszystko zależy od pluginu graficznego na jakim grasz oraz jego odpowiedniej konfiguracji, w razie braku poprawy spróbuj skorzystać z tego emulatora oraz poradnika :arrow: http://www.swiatpsx.pl/viewtopic.php?t=2971, dzięki temu wszystko powinno być ok.

Awatar użytkownika
Son of the Mare
-#
Kontakt:

Nie ma potrzeby tak jak mówiłem mój emulator odpalił idealnie, grafika, muzyka i teraz jest tak jak na twoim screenie :-) On jest naprawdę dobrze ustawiony ale mam drugi ponieważ są gry które z jakiegoś powodu na nim nie działają ale są to wyjątki. Dlatego potwierdza się moja teoria że trzeba mieć dwa emulatory :P Choć nadal pracuję nad tym swoim i ciągle go ulepszam a pluginów do niego mam cały folder nie wiem coś powyżej 100 plików. Kiedy go udoskonalę do perfekcji to na pewno go udostępnię innym a co :P

ODPOWIEDZ