sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Pricerman Okazje na Playstation

PS2 Slim złamane na kolanku :D

tutaj możecie szukać wszelkiego rodzaju pomocy której nie znajdziecie w innych działach

Moderator: Moderatorzy

matixzoim
-#

PS2 Slim złamane na kolanku :D

Post autor: matixzoim »

Więc tak mój kolega ma brata co naprawia różne elektroniczne urządzenia. Dostał z Anglii PS2 Slim i si e okazało, że jest ono złamane na kolanku ( obudowa sodek cały). Więc niedawno ja i mój kolega próbowaliśmy coś z tym zrobić i teraz tak ( na początku się włącza czerwona dioda po podłączeniu do prądu i zielona po wciśnięciu przycisku. Potem mój kolega poruszał kablem od wiatraczka zaczął się kręcić i PS2 nagle przestał działać czy to wina zasilacza czy konsolki. Dodam także, że kabel jaki miał wcale nie miał pinów kilka chyba. ale przynajmniej wideo powinien mieć. I teraz tak czy da się z tym coś jeszcze zrobić obudowy z góry nie ma czyli na płytki tej i z boku całkowicie góry nie ma.

[ Dodano: Czw 10 Cze, 2010 22:15 ]
Halo pomóżcie od razu mówię że wcześniej było ok tylko teraz nie bierze zasilania...

[ Dodano: Sob 12 Cze, 2010 22:10 ]
Pomoże ktoś? Nie no ja i kolega chyba sami dojdziemy do tego co nawaliło... pomagajcie wiem trudna sprawa ale jak mi się wydaję to chyba by działało
Translator z anglika na polski. Często korzystam z słownika ale nie gardzę pomocą.

ODPOWIEDZ