sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

Programik

jesli szukasz jakiejś gry bądź link na stronie nie działa to pisz tutaj, to samo tyczy się emulatorów i wszystkiego innego

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Patryk19210
-#
Kontakt:

Programik

Post autor: Patryk19210 »

Witam potrzebuje programu do gier na szaraczka* ponieważ mój stary na płytce jest porysowany i czasami nie odpala :( jeżeli to pomoże to powiem że w moim TV jak włączam grę skacze ekran a w niektórych nie. I jeszcze mała prośba ten program przerabia z NTSC na PAL czy z Pal na NTSC bo nie umiem rozpoznawać, sciągam Pal i Ntsc. Będe bardzo wdzięczny jeżeli opatrzycie to sytuację

Awatar użytkownika
michael69
-#
Kontakt:

Post autor: michael69 »

jak czasami odpala to spróbuj go odpalić i przepisz jego nazwę, bo ja za bardzo nie kumam o jaki programik ci chodzi...
Ciągle zapominamy, że człowiek nieustannie musi korzystać z pomocy innych ludzi.
Dlatego poniżamy się, wyśmiewając potrzebujących pomocy.

Awatar użytkownika
Patryk19210
-#
Kontakt:

eboot boot cos takiego niebieski ekran tego progrmu

Awatar użytkownika
michael69
-#
Kontakt:

nie wiem o co ci chodzi, a może to jest Boot CD? bo jeżeli tak to kopia niestety nie działa na konsoli, musisz kupić oryginał na alegro....
ale może sam popatrz na programy i coś ci podpasuje :arrow: http://www.psxzone.opalnet.pl/download_text.htm
Ciągle zapominamy, że człowiek nieustannie musi korzystać z pomocy innych ludzi.

Awatar użytkownika
kapcior7
-#
Kontakt:

Post autor: kapcior7 »

michael mylisz się kopia działa sam na niej śmigam :) link do tematu :D i ściągnij wersję pal ;)

I tam se ustawiasz jak tryb obrazu ntsc czy pal ;) :arrow: http://www.swiatpsx.pl/viewtopic.php?t=3037

Awatar użytkownika
michael69
-#
Kontakt:

no to oki, mi boot CD nie śmiga w kopi, ale to nie ważne... , a odpalasz na nim gry kopie ? tz. bez przeróbki

Awatar użytkownika
Patryk19210
-#
Kontakt:

mam przerobionego psxi gry wiecie jakie :d .Mój brat mi kiedyś ten program nagrał dzieki za link i za pomoc :D

Awatar użytkownika
michael69
-#
Kontakt:

no to ok, ja po prostu poszedłem złym tokiem myśleniowym :) a że nie mam boota CD pomyślałem o czymś zupełnie innym, i sądziłem że w tym boocie cd jest może też opcja zmiany regionu... zresztą boot CD to raczej uniwersalna nazwa... a chodziło mi o niby loader (też nazywa się boot CD) do "kopi zapasowych" który odpala (niby/w teorii) kopie bez przeróbki :arrow: http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic81898.html tu akurat jest bardzo stara wersja, ale gdzieś (teraz już nie mogę znaleźć) widziałem nowszą którą właśnie próbowałem odpalić, ale nic mi, jak i chyba innym użytkownikom z tego nie wyszło... (mowa o kopii tego programu)
sorki za zamieszanie :)

Awatar użytkownika
kapcior7
-#
Kontakt:

Post autor: kapcior7 »

okey ;) nie ma sprawy ..... ale i tak nektórych gier się nie da..... np king's fileld ,

ODPOWIEDZ