sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

RPG poszukuje

jesli szukasz jakiejś gry bądź link na stronie nie działa to pisz tutaj, to samo tyczy się emulatorów i wszystkiego innego

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Abarai
-#
Kontakt:

RPG poszukuje

Post autor: Abarai »

Cześć zaczyna się okres jesienny :( mam internet radiowy wiec nie pogram sobie w mmo:(.
Potrzebuje jakiś tytułów gier RPG typu Final 7,8,9 czy Vagrant Story. podajcie jakieś gry na PSX. Zastanawiam się nad Valkyrie Profile ale nie wiem czy gra jest dobra, i nad Diablo.Chodzi mi o gry w których są questy główne jak i poboczne i są łatwe do zrozumienia bo z moim angielskim za bardzo nie dam rady :P

Pozdrawiam wszystkich dziękuje za pomoc
Nie zapomnij pochodzenia Miasto Radom halo ziemia

Awatar użytkownika
ExGamer
-#
Kontakt:

Post autor: ExGamer »

To tak jak piszesz Diablo. Ale gier RPG na PSXa jest dosyć dużo. Breath of Fire III z mojej wstawki jest po polsku, nie jest to może aż tak bardzo rozbudowany rolplej ale całkiem długi. Z bardziej złożonych to Chrono Cross albo Chrono Trigger. Bardzo dobrym erpegiem a zwłaszcza długi jest Alundra, tak pierwsza jak i druga częśc. Warto również spróbować Baldur's Gate'a (z działu VIP) oraz serię Final Fantasy. FF VII i FFVIII (VIP) są do pobrania na naszym forum po polsku.
hasło do moich uploadów: 1234

Awatar użytkownika
Cloud Strife
-#
Kontakt:

Post autor: Cloud Strife »

A ja dodam jeszcze od siebie.
Legend of Dragoon
Jade Cocoon
Final Fantasy IX
Tez całkiem przyjemne gry.
Kontakt ze mną na https://www.facebook.com/Angeal5445