sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, pethelp rabat -15% QSKES7C3

Szukam gry lub jej nazwy

jesli szukasz jakiejś gry bądź link na stronie nie działa to pisz tutaj, to samo tyczy się emulatorów i wszystkiego innego

Moderator: Moderatorzy

dados12
-#

Szukam gry lub jej nazwy

Post autor: dados12 »

elo.Poszukuje gry. Pamiętam że jeszcze jak miałem ps1 grałem w pewne gry.
1. Była w magazynie o grach na ps1 to była taka krótka produkcja. Chodziło się takim chłopkiem dziwnym po kwadratach i piasku z łopatą i zbierało się diamenty. Podkładało się bomby i jakies dynamity żeby przejść przez zamknięte przejscie. Bylo tam pełno leveli. Jak sie nie myle to cos sie nazywało rocky games czy jakos tak ;). Ta gra jest dla mnie bardzo ważna.(gra była w 2d postac widziano od przodu)
2. pamiętam że chodziło się w 3d jakimś liskiem z mieczem czy cos takiego i pamiętam że jak się weszło do pewnego domu i nacisło przycisk w wannie to można było otworzyc przejscie. Sory że tak mało ale to było jakos 10 lat temu ;] (chce odświerzyć dzieciństwo itd :mrgreen:

Awatar użytkownika
Drakson
-#

Post autor: Drakson »

Pierwsza gra to Rock'n'gems (Net Yaroze) :arrow: http://swiatpsx.pl/viewtopic.php?t=602& ... net+yaroze. Druga zaś to Kingsley's Adventure.

dados12
-#

Post autor: dados12 »

dzieki wielkie razem z tomba moje najlepsze gry dzieciństwa :lol:

morgiel1
-#

Post autor: morgiel1 »

Witan a ja poszukuje takiej gry pamiętam tyle ze noo grafika byla fajna i bylo duzo misji jezdzilo sie czlogiem i po miscie polanach i tak dalej i jezeli chcialo sie to mozna bylo tam roboty takie i inne czolgi szli e mnom i tak dalej xd

Awatar użytkownika
LISTI
-#
Kontakt:

Post autor: LISTI »

Panzer Front?

ODPOWIEDZ