sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

Jak nagrać gre na płyte PSX

tutaj możecie szukać wszelkiego rodzaju pomocy której nie znajdziecie w innych działach

Moderator: Moderatorzy

jumbo01
-#

Jak nagrać gre na płyte PSX

Post autor: jumbo01 »

Siema wszystkim!
chciałbym sobie nagrać Crasha Nitros Kart na płytę(pirata) i zagrać na psx.
PSX działa w 100%! Pobrałem już grę pojawiły się dwa pliki CUE i BIN nie wiem co dalej ;/
Gre posiadam na twardym dysku.

Czy te dwa pliki nagrać od razu na płytę CD przez Nero?

gg:3752152

Awatar użytkownika
Witold
-#

Post autor: Witold »

W poradniku ,,Ja nie abla w tych tematach'' jest wszystko opisane.

Rymex
-#

Post autor: Rymex »

W Poradnikach wystarczy poszukać :D Jest ich tam dużo :)
http://swiatpsx.pl/viewtopic.php?t=1723
Proszę bardzo :D

jumbo01
-#

Rymex dziękuje tobie bardzo zaraz przeczytam.

[ Dodano: Czw 30 Gru, 2010 16:33 ]
Niestety gówno się dowidziałem ;/

Awatar użytkownika
michael69
-#
Kontakt:

Post autor: michael69 »

jumbo01, bo nie przeczytałeś, tylko pobieżnie "przeleciałeś" - niestety tak się nie da, a nie pisz że gówno daje bo ostatnio siedmiolatek dziękował mi za ten poradnik, bo jak on to napisał:
nooo, teraz to ogarnąłem wszycho"
;)
Ciągle zapominamy, że człowiek nieustannie musi korzystać z pomocy innych ludzi.
Dlatego poniżamy się, wyśmiewając potrzebujących pomocy.

jumbo01
-#

michael69 jakie są potrzebne programy do tego?
posiadam deamon tools oraz nero 3płyty zjebałem ;/

[ Dodano: Pią 31 Gru, 2010 16:49 ]
Dam sobie siana z tym PSX :evil:
Oglądałem YouTube "Jak nagrać gre na płyte PSX" tylko same filmiki do PS2 wyskakiwały ;/

Zna ktoś jakiś filmik?
Ten poradnik nie ogarniam ;/ mam dwa pliki i co dalej ;/

messi35
-#

Post autor: messi35 »

Mam takie pytanko, otóż sciagnałem sobie gre medal of honor 2 : underground na psx i zajmuje ona ponad 702 mb, więc bedę musiał nagrac na plyte 800 mb , chyba play ja odczyta , nie ? Poza tym jak mam pliki bin , cue i inne tam to które mam nagrac i jak. No i alcoholem czy czymś innym? Wiem ze te pytania juz padły, ale prosiłbym o szybką odpowiedż ;-) Z gory dziekuje

ChristInversion

Post autor: ChristInversion »

Opcja "szukaj" nie gryzie:)

http://swiatpsx.pl/viewtopic.php?t=3411

na forum jest dużo takich tematów

Fizycznie płyty CD mają 702MB jak się nie mylę : )

messi35
-#

Dzieki za szybką odpowiedz ;-) , jak było w formacie mdf to brałó 740 mb, ale jak to deamonem wypaliłem to bierze 668 mb :-)

Awatar użytkownika
Zohan
-#
Kontakt:

Post autor: Zohan »

messi35, ja jednak bym wolał uważać z płytami 800mb (jeżeli kiedykolwiek chciałbyś na nią nagrać gre na PSX), bo sam taką kupiłem i chciałem raz nagrać grę, niestety nie podziałało.
Pomóż rozwinąć opcje oceniania wstawek gier! Jeżeli linki się podobają, kliknij na Obrazek pod tematem, jeżeli nie, to kliknij na Obrazek!

messi35
-#

ekhem... Mam juz tą grę na wirtualnym dysku, ale są tylko pliki bin, tim, jakis plik 24 i mały plik cnf, i foldery z grą, no i nie wiem czy plik cue jest potrzebny, próbowałem go zrobic w cue makerze jak w poradniku michaela 69, jednak jak chcę przerobić plik bin na cue to mi wyskakuje "cannot create file... odmowa dostępu" jak ktoś ma o tym pojęcie to niech napisze, bo ja się na tym wogóle nie znam :-|

ODPOWIEDZ