sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

Prince of Persia The Two Thornes - Ciche zabójstwa.

dyskusje na temat gier i pomocy w tym zakresie

Moderator: Moderatorzy

QuickSilver323
-#

Prince of Persia The Two Thornes - Ciche zabójstwa.

Post autor: QuickSilver323 »

Witam mam mały problem w tej grze chodzi miej więcej o to że nie potrafię wykonywać cichych zabójstw. Kiedy mam okazje naciskam trójkąt ale zawsze jestem przewracany przez przeciwnika wiec proszę was jeżeli ktoś grał i zna kombinacje będę bardzo wdzięczny :)

Awatar użytkownika
Zohan
-#
Kontakt:

Post autor: Zohan »

Dawno tą grę przeszedłem, ale z tego co pamiętam, to nie każdego przeciwnika da się zabić cichym zabójstwem. Większość cię właśnie odrzuca. Może spróbuj naciskać cały czas trójkąt?
Pomóż rozwinąć opcje oceniania wstawek gier! Jeżeli linki się podobają, kliknij na Obrazek pod tematem, jeżeli nie, to kliknij na Obrazek!

QuickSilver323
-#

Właśnie jestem w takim etapie gdzie muszę zabijać tak.
Spróbuję i napisze

Awatar użytkownika
Zohan
-#
Kontakt:

Jakby nie działało to napisz dokładniej który to etap (+ ile trzeba mniej więcej grać) a może spróbuję u siebie to przejść
Pomóż rozwinąć opcje oceniania wstawek gier! Jeżeli linki się podobają, kliknij na Obrazek pod tematem, jeżeli nie, to kliknij na Obrazek!

QuickSilver323
-#

Z tego co się dowiedziałem jest to kombinacja trójkąt + kwadrat.
Jest to etap gdzie zaczyna się wbijać sztylet w te miejsca co są te wiązki światła z nich wychodzą . Stoji przy nich taki strażnik który jak mnie zobaczy wbija swój sztylet i wtedy wychodzą klony zwykłych żołnierzy.

Awatar użytkownika
Zohan
-#
Kontakt:

Czyli jak - udaje się, czy nie?
I opisz mi ile to trzeba grać (jeżeli np. 10 - 40 min to mogę u siebie spróbować bo to początek gry, ale jak np. 3h to już nie będę przechodził)

QuickSilver323
-#

Nie wychodzi jeszcze ale próbuje bo dostaje z innego źródła inne wskazówki.
@Zohan trochę jest do przejść wiec nie fatyguj się choć dziękuje Ci bardzo

ODPOWIEDZ