sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

sytuacja

pomoc i wszystko co dotyczy konsoli PSX, emulatorów, programów itp.

Moderator: Moderatorzy

artus12
-#

sytuacja

Post autor: artus12 »

witam mam psx1 psx 2 psx 3 psp ale i tak najwięcej i najlepiej gra mi się na psx 1 powiedzcie mi czemu bo sam nie wiem

Awatar użytkownika
michael69
-#
Kontakt:

Post autor: michael69 »

bo cenisz jakość /treść/ nad efekciarstwem ;)
Ciągle zapominamy, że człowiek nieustannie musi korzystać z pomocy innych ludzi.
Dlatego poniżamy się, wyśmiewając potrzebujących pomocy.

cutek
-#

Post autor: cutek »

Bo wtedy poza grafiką ,stawiano też na grywalność gier

Awatar użytkownika
KoYoT
-#
Kontakt:

Post autor: KoYoT »

W sumie dziwne pytanie, ale odpowiedzieć można:

Sądzę, iż PSX działa na gracza w inny sposób. Wiecie jaki? KLASYKI, KLASYKI I JESZCZE RAZ KLASYKI. Na jaką platformę wydano tyle świetnych gier? No oczywiście na PSX. Crash, Spyro, Tekken, Gran Turismo,... , kurde długo można wymieniać. To wszystko zaczęło się właśnie od PSX'a. PS2 i PS3 to zaledwie kolebka takich klasyków. Nic nie przebija tego co pierwsze, zawsze człowiek stara się wrócić do tych czasów ,kiedy na takiej grafie mógł pykać w tak wymiatające gierki. Dlatego posiadam 10-letnie PSX i jestem dumny z tego co najlepsze. Choć ta konsola ma swój leciwy wiek, to wcale nie wyszła z mody, wręcz przeciwnie - powraca i to nie w byle jakim stylu. Przynajmniej dla mnie ;-) Z tego co wyczytałem gdzieś tam, Sony ma jeszcze magazyn pełen nowiutkich, aczkolwiek ostatnich One'ów, lecz mogę się mylić :D
Kasa: 321 $

LOL :D

PSX SCPH-7502
PSX SCPH-5502/9002

PS2 SCPH-39001
PS2 SCPH-70002

ODPOWIEDZ