Witam. Chciałbym się zapytać jaki jest obecnie najlepszy emulator. ePSXe już dawno nie jest rozwijany przez twórców, więc przez te parę lat mogło się coś zmienić, chyba jakiś emulator wciąż jest rozwijany, ulepszany itp.
Podobno ePSXe 1.7.0 został zhackowany i ktoś poddał go przeróbce ale dużo o tym nie wiem, tym bardziej że nie wiem czy został owy hack ulepszony czy coś tam.
najlepszy obecnie emulator
Moderator: Moderatorzy
Ja osobiście częściej używam pSX (wersja 1.13). Jakoś stabilniejszy jest moim zdaniem. Nie ma tej zabawy z pluginami jak w ePSXe. Jednak jak się umiejętnie ustawi plugin grafiki w ePSXe, to w tym emulatorze można osiągnąć lepszy efekt wizualny gier.
Hack ePSXe 1.7.0? A to pierwszy raz słyszę, a chętnie bym sobie coś takiego przetestował, więc jeśli ktoś ma info na ten temat, to dobrze byłoby jakby się podzielił.
Hack ePSXe 1.7.0? A to pierwszy raz słyszę, a chętnie bym sobie coś takiego przetestował, więc jeśli ktoś ma info na ten temat, to dobrze byłoby jakby się podzielił.
tutaj są informacje na temat tego http://snesorama.us/board/showthread.php?t=59945 wersja 1.7.4.
Jeśli można dać ten link xD
Jeśli można dać ten link xD