sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

toy story racer

jesli szukasz jakiejś gry bądź link na stronie nie działa to pisz tutaj, to samo tyczy się emulatorów i wszystkiego innego

Moderator: Moderatorzy

dgw0
-#

toy story racer

Post autor: dgw0 »

Tak jak w temacie szukam gierki "Toy story racer" jesli ktos ma to prosze o wrzute. najlepiej gdyby byla ona w PAL'u ale NTSC tez bede staral sie przerobic. Z gory THX

Ok thx za wstawke sciagnolem ja ale niestety mam konsolke ktora odtwarza tylko i wylacznie PAL, staralem sie przerobic ten obraz na PAL wedlug dokladnego opisu 2 poradnikow i nic czy moglby ktos kto sie na tym zna lepiej ode mnie przerobic ta gra i wrzucic na jakis serv?? szukalem na necie ale doslownie nigdzie ale to nigdzie nie ma linkow do wersji PAL

Awatar użytkownika
michael69
-#
Kontakt:

Post autor: michael69 »

Witaj.
Dla takiego GOŚCIA ;-) który umie podziękować, to z podziemi wydobędę :mrgreen: , przeszukałem mnóstwo stron ale tylko NTSC albo PAL ale rip, hm... skorzystałem z poradnika kapcior7, ściągnąłem
i się udało: pack - 124 MB, unpack - 264 (CCD/IMG/SUB/CUE), nie nagrywałem (płytki mi się skończyły, a o 4-tej trochę trudno :-P) ale musi być to PAL bo ma plik SLES_033.97,

SLES lub SCES to region PAL,
SLUS lub SCUS ----- NTSC US
SLPM lub SLPS ----- NTSC JAP

tu jest link już przerobiony, tak więc tylko wklejasz i pobierasz:

Kod: Zaznacz cały

http://91.121.77.163/~emulat92130/204/hdd2/Playstation 1/Toy Story Racer (E).7z
Powodzenia !
Narka ;-)
Ciągle zapominamy, że człowiek nieustannie musi korzystać z pomocy innych ludzi.
Dlatego poniżamy się, wyśmiewając potrzebujących pomocy.

ODPOWIEDZ