sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

emulator psx 1.13v

pomoc i wszystko co dotyczy konsoli PSX, emulatorów, programów itp.

Moderator: Moderatorzy

corti
-#

emulator psx 1.13v

Post autor: corti »

Witam,
grając w Grandię I skończyłam pierwszą płytę i chciałam naturalnie przejść do drugiej. Pojawił się jednak problem z zapisaniem gry, ponieważ wymaga ona zapisu na memory card i bez zapisu nie chce nawet prosić o włożenie drugiego CD. Używam tego emulatora już od jakiegoś czasu i nigdy nie miałam tego problemu. Bardzo prosiłabym o pomoc w rozwiązaniu problemu (niestety, nie znam się dobrze na emulatorach). Z góry dzięki!

Awatar użytkownika
Birkin_Pl
-#
Kontakt:

Post autor: Birkin_Pl »

Najlepszy emulator do gier z psx-ów jest "epsxe" a znajdziesz ten emulator w katalogu pobieranie na głównej stronie.Na tym emulatorze nigdy nie ma takiego błędu co u ciebie

Awatar użytkownika
Quake96
-#
Kontakt:

Post autor: Quake96 »

Nigdy nie mów nigdy...

Poza tym problem kolegi wygląda tak, ze nie ma poprostu wirtualnej memorki.

Pobierz to:

Kod: Zaznacz cały

http://chomikuj.pl/Grochu88/KONSOLA/psx/epsxe170/memcards/epsxe001,691785242.mcr
I w pSX 1.13 w ustawieniach wskaż jako "Memory Card 1" właśnie plik "epsxe001.mcr"
SCEE™

corti
-#

Post autor: corti »

Dzięki Ci dobry człowieku!! Działa idealnie :)

ODPOWIEDZ