sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

Nagrywanie z dużą prędkością.

tutaj możecie szukać wszelkiego rodzaju pomocy której nie znajdziecie w innych działach

Moderator: Moderatorzy

noorbert12345
-#

Nagrywanie z dużą prędkością.

Post autor: noorbert12345 »

Witam, czy jak nagrywam grę z dużą prędkością (48x), to mi dzieje się coś z płytą, lub
z laserem w ps2?
Czy tylko z laserem w pc?
Wolałbym to wiedzieć, bo nie wiem czy takie nagrywanie się opłaca.
Moje wyposażenie:
Playstation 2 SCPH-7004 Modchip Matrix,Freemcboot
Psp 3004
Gamecube

Awatar użytkownika
michael69
-#
Kontakt:

Post autor: michael69 »

nie, nic Ci się nie dzieje...
dzisiejsza technologia płyt i nagrywarek bazuje na strategii szybkiego zapisu więc im szybciej nagrany nośnik tym mniej błędów odczytu....(przynajmniej tak głosi teoria)

jednak będziesz sobie musiał zrobić test co do tego jak będzie ps2 reagowała na różne płyty i na prędkość wypalania...
oczywiście mówimy tu o nośnikach markowych tj. verby, tdk, sony itp. żadne "szroty" po 50gr z marketów... szkoda czasu i twego lasera tak jak w ps2 tak i w kompie bo nimi "zabija" się lasery zwłaszcza przy odczycie gdzie laser "musi walczyć" by taki szrot odczytać...

najlepiej wypal płytkę x48 i sprawdź w konsolce "płynność" filmików jak coś nie tak zmniejszaj prędkość i testuj, także słuchaj laser czyli jeżeli mocno "zgrzyta" to znaczy że robi za dużo korekcji czyli powtórnego sczytywania /botowania/ danych...
dużo także zależy od obrazu... ale z czasem "wyłapiesz" o co chodzi....
Ciągle zapominamy, że człowiek nieustannie musi korzystać z pomocy innych ludzi.
Dlatego poniżamy się, wyśmiewając potrzebujących pomocy.

noorbert12345
-#

Post autor: noorbert12345 »

Ok, zaówarzyłem że przy nagrywaniu z 48x spoko, płynnie filmiki w grach i Loadingi działają.
A z laserem wszystko OK.
Ale dzięki za pomoc.
Moje wyposażenie:
Playstation 2 SCPH-7004 Modchip Matrix,Freemcboot
Psp 3004
Gamecube

ODPOWIEDZ