sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

Wycena PS2

tutaj możecie szukać wszelkiego rodzaju pomocy której nie znajdziecie w innych działach

Moderator: Moderatorzy

bingo009
-#

Wycena PS2

Post autor: bingo009 »

Witam was serdecznie, ostatnio mało gram na mojej PS2, bo zamarzyło mi się mieć PS3. PS2 w sumie na moim TV(LCD 32 cale, FullHD) troche kiepsko wygląda, więc marzy mi się PS3(nie proponujcie XBox, bo wybrałem już). W związku tym chciałbym sprzedać moją PS2 za jak największą cenę, by mieć na PS3(znaczy trochę mieć, bo i tak bd musiał dołożyć, bo chciałbym nówke kupić). Teraz opisze dokładnie mój sprzęt:
PlayStation 2 SCPH 90004 PAL, ma zaledwie 1 rok, kupowałem ją jako nową w sklepie. Do tej pory grałem tylko orginałach, miałem też parę kopii, ale nie używałem ich za często, a jak już to na dobrych płytach(Verbatim). Laser więc nie jest prawie wogóle zużyty, bo w sumie aż tak często nie grałem.
Oto zestaw:
-Orginalny pad DualShock 2
-Chiński bezprzewodowy pad, przycisk X lekko wyrobiony, ale Pad działa dobrze, po przyzwyczajeniu świetnie się sprawdza
-Orginalna memorka 8MB
-Pełne, orginalne okablowanie

No i oczywiście gry:
-FIFA 12 - stan bardzo dobry, kupowałem jako nową i raczej nie grałem w nią za dużo
-GTA Liberty City Stories - jak wyżej, skończyłem ją raz, potem za często nie grałem
-Prince of Persia Sands of Time - stan dobry, jest kilka rysek, ale gra działa jak nowa, kupowałem używaną
-Prince of Persia Warrior Within - j.w.
-Prince of Persia The Two Thrones - j.w.
-Hitman Blood Money - j.w.
-UFC Throwdown - stan używany, płytka bardziej porysowana, ale działa świetnie
-Spider-Man 2 - stan używany, gra potrafi się zawiesić, ale działa

Jest to model, w którym nie działa FreeMCBoot, dołączam Swap Magic 3.8, też w dobrym stanie, są wszystkie blokady(w PS2 zamontowana tylko jedna, a blokade czujnika sam zrobiłem).

I teraz proszę jaką cenę najlepiej za to wołać, żeby jak najwięcej zgarnąć i żeby ktoś to wogóle kupił.

Edit: Wypadało by coś napisać po tym czasie, więc piszę. Zrezygnowałem z pomysłu kupna PS3 i kupna jakiejkolwiek konsoli, bo więcej czasu spędzam przy PC. A PS2 postanowiłem sobie zatrzymać, bo jest pełna świetnych gier.
PlayStation 2 SCPH 90004(Swap Magic 3.8)

ODPOWIEDZ