sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

Gdzie kupujecie gry?

recenzje, solucje, kody, oraz wszelka pomoc w tym zakresie

Moderator: Moderatorzy

GREG1204
-#

Gdzie kupujecie gry?

Post autor: GREG1204 »

Cześć mam do was pytanie gdzie można tanio kupić gry na psx wiem że na allegro ale jak ostatnio widziałem Diablo za 170 zł to stwierdziłem że Diablo 3 jest już tańsze więc pytam gdzie kupujecie gry na psx?

Awatar użytkownika
Pierce
-#

Post autor: Pierce »

Mam na mieście sklep z wymianą grami, są tam tez gry z psx. Zdziwiłem się że w ogóle są i że są tanie. To taki punkt osiedlowy, żaden sklep w galerii handlowej albo centrum miasta by na coś takiego sobie nie pozwolił. Jutro się wybieram to mogę rzucic okiem co mają i po ile.
Obrazek

Awatar użytkownika
Birkin_Pl
-#
Kontakt:

Post autor: Birkin_Pl »

U mnie na przykład jest taki sklep z grami Inka (W Olsztynie) Tam jest wiele gier na PS2, Gamecube , Xboxa Classica i już na nowsze generację. Niestety ceny są tam troszkę wyższe niż na Allegro ale znajduje się tam wiele produktów RARE. Ostatnio widziałem PS2 Fat Z Network Adapter oraz dyskiem 40 Gb za 210 zł wdg mnie cena o wiele za duża. Nieraz tam kupuje ale głównie to Allegro i jeszcze nieraz Ebay

Awatar użytkownika
Zohan
-#
Kontakt:

Post autor: Zohan »

Allegro, tam zawsze da radę znaleźć grę tak tanio, że nawet koszty przesyłki się nie liczą i jestem 10-30zł do przodu w porównaniu z innymi sklepami
Pomóż rozwinąć opcje oceniania wstawek gier! Jeżeli linki się podobają, kliknij na Obrazek pod tematem, jeżeli nie, to kliknij na Obrazek!

Grzechu219
-#

Post autor: Grzechu219 »

GENERALNIE WSZEDZIE GDZIE SIE DA <NAJTANIEJ GRY MOZNA TRAFIC NA PCHLICH TARGACH GDZIE WIARA SPRZEDAJE GRATY Z NIEMIEC JA SILENT HILL W IDEALNYM STANIE KUPIŁEM ZA CALE DWA ZŁOTE :) OGÓLNIE ZA GRY NA SZARAKA WOŁAJA NIE WIECEJ NIŻ DZIESIĘĆ ZŁOTYCH>

ODPOWIEDZ