Dziękuję jeszcze raz
Co mam zrobić, jeśli kopiuję folder z OPNPS2LD do "mc0:" i gdy chcę wybrać w BIOSie te pliki, pokazuje mi, że folder jest pusty. Tak samo jest w przypadku, gdy skopiuję cały folder z "mass:" do "mc0:", wtedy tam też nie widać żadnych plików, tylko widnieje skopiowany sam folder, mimo, że w folderze są pliki i widać je po wejściu z "mass:"?
Dobra, poradziłem już sobie z tym

Skopiowałem te pliki i wrzuciłem do nowego folderu, który później przeniosłem do "BOOT". Wszystko pięknie działa

. Mam jeszcze jedno pytanie: Jak wrzucać kilka gier do OPNPS2LD? Jakim programem? Korzystam z pendrive'a 8 GB.
I jest jeszcze jeden problem... Mianowicie; zgrałem na Pendrive'a "Fife" 13 i działała super, jednak, gdy chcę zgrać "Gran Turismo 4" usuwając wcześniejsze pliki z Penka, w Open Loaderze wyskakuje informacja: "Error the game is fragmented". Nie wiem co z tym zrobić, aby zadziałało... Proszę o pomoc
Teraz to samo jest z Fifą 13... ten sam błąd. Wcześniej OPNPS2LD uruchamiał ją normalnie, jednak teraz wyskakują błędy...
§ 7. zakaz pisania postów jeden pod drugim gdy czas dodawania kolejnych treści jest krotszy niż 24h (istnieje odstępstwo od tej zasady tylko w wyjątkowych,pilnych sytuacjach lub gdy jest potrzeba dodania oddzielnie linków do gier)