sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Pricerman Okazje na Playstation

Ps2 nie czyta plików na pendrive

tutaj możecie szukać wszelkiego rodzaju pomocy której nie znajdziecie w innych działach

Moderator: Moderatorzy

Aleyou
-#

Ps2 nie czyta plików na pendrive

Post autor: Aleyou »

Witam, ostatnio chciałem pograć w gry z nesa na ps2 :D wgrałem na pendrive wymagane pliki, podłączyłem do konsoli w menadżerze plików mam mass, wszedłem a tam zamiast aplikacji na fmcb mnóstwo dziwnych plików, pendrive odłączyłem, podłączyłem do komputera, sformatowałem, wgrałem od nowa pliki i tym razem zamiast mnóstwa szlaczków nie zobaczyłem nic :/

Obecnie bez znaczenia co wgram na pendrive, fmcb i tak nic nie pokazuje :/ Ale pendrive wykrywa, po odłączeniu mass znika z menadżera.

Z poziomu menadżera zrobiłem nowy folder, fmcb go widzi, mój PC nie :D nawet po formacie pendrive fmcb dalej widzi tam ten folder :D

Pendrive pomiędzy ostatnim używaniem go w konsoli a obecnym przeszedł fazę instalowania z niego linuxa i był przerabiany na bootowalny, potem sformatowanym, obecnie fat32.

Jakieś pomysły co można zrobić?
Strasznie napaliłem się na uruchamianie gier z HDD mojego komputera ale nie obejdę tego bez wgrania Open ps2Loader

ODPOWIEDZ