sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Pricerman Okazje na Playstation

Zacinanie się gry

PSX od strony technicznej, pomoc

Moderator: Moderatorzy

Natalus
-#

Zacinanie się gry

Post autor: Natalus »

Witam!
Mam pewien problem. mianowicie ściągnęłam z Waszego forum "Fife 2005", nagrałam ją tak jak radzicie w programie "Alkohol 120%" prędkością 4x, ale płyta ledwo odpala na PSXie.... Strasznie się muli i tnie. Nagrywałam dwa razy i nic. Poza tym tam są dwa pliki które chyba powinno się zainstalować razem, ale można wybrać tylko jeden, albo ja tylko umiem jeden. Czy to może być przyczyną? Z góry dziękuję za odpowiedź.

Natalus
-#

Czy ktoś może mi wytłumaczyć... proszę....

Awatar użytkownika
LukasTe
-#
Kontakt:

Post autor: LukasTe »

Są pliki *.bin i *.cue ? W takim razię wybiera się plik *.cue i ma być wszystko w porządku.. Powodem zacinania może być zła jakość płyty lub zużyty laser, o ile dobrze pamiętam to mi również lekko się ta wersja gry zacinała więc nie jestem w stanie dokładnie wyjaśnić przyczyny.

Natalus
-#

Dzięki za odpowiedź. Pożyczyłam stare gry od kuzyna i działają normalnie, a te nagrywane przeze mnie długo się wgrywają, a niektóre w ogóle nie działają. Też podejrzewałam, że to wina płyt... Pozdrawiam.

kicia
-#

Post autor: kicia »

Miałam ten sam problem. Spróbuj zmienić prędkość nagrywania na większą np. 48 byle nie na maxa. Powinno pomóc.

Erixon
-#

Post autor: Erixon »

Identyczny problem mam. Sciagłem Redevil Hil i Crash team reacing i albo wcale sie nie odpala lub pisze "please insert cd format playstation" na czerwonym tle...

Z fifa mam to samo... Jesli jakims cudem uda mi sie ustawic druzyny to klikam zeby rozpoczac mecz i kicha...

Płytki mam nowiutkie odrazu ze sklapu. nie wiem co jest tego przyczyna.

Erixon
-#

Post autor: Erixon »

P.S nie ma plików bin i cue tylko IMG I SUB

ODPOWIEDZ