Błąd w PS2 (free mc boot) - stukanie lasera i nic
Moderator: Moderatorzy
Błąd w PS2 (free mc boot) - stukanie lasera i nic
Witam. Mam problem z przerobionym ps2. Ps2 jest przerobiony na zasadzie Free McBoot i po ściągnięciu gry (GTA SA.iso) spatchowaniu programem (ESR_disc_patcher_GUI_v0.24a) i nagraniu na płytę (przez DVD decrypter) Ps2 tak jakby nie widział pyty.
Gdy wkłada się ją do Ps2 słychać że płyta się kręci i takie charakterystyczne stukanie lasera. Przy czym ps2 nie uruchamia się dalej. Proszę o szybką pomoc.
A no i miałem dodać że, inne gry chodzą normalnie np. Resident Evil 4. A gta próbowałem na 4 różnych płytach dvd więc to wina płyty chyba nie jest.. a gta miałem ściągane dwa razy. I przy każdym tak samo w ps2 się dziej.
Gdy wkłada się ją do Ps2 słychać że płyta się kręci i takie charakterystyczne stukanie lasera. Przy czym ps2 nie uruchamia się dalej. Proszę o szybką pomoc.
A no i miałem dodać że, inne gry chodzą normalnie np. Resident Evil 4. A gta próbowałem na 4 różnych płytach dvd więc to wina płyty chyba nie jest.. a gta miałem ściągane dwa razy. I przy każdym tak samo w ps2 się dziej.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Grę zassałem z torrentów, wypakowałem do obrazu ISO, zpachowałem w ESR. Na pena nagrałem USB util v 2.0. Grę pobierałem kilka razy z różnych stron i zawsze ten sam problem. Z płyty ogóle nie startuje a z pena niby zaczyna czytać ale po chwili czarny ekran i nic. Grę pobierałem w pal i ntsc i żadna wersja nie działa. gra ma prawie 5 gb może to jest jakiś powód. Nagrywam na płytach tdk dvd-r. do tej pory nie miałem takich problemów z żadną grą.
-
- Kontakt: