Problem z Hogs of War
Moderator: Moderatorzy
Problem z Hogs of War
Siema, pobrałem grę Hogs of War z działu pobieranie(wziąłem linka znaczy)
Nagrałem alcoholem 120 na profilu ps, z prędkością najmniejszą 4x. Na emulatorze wszystko ok, ale na konsoli ładuje się logo ps i podczas loadingu gry zacina się i nie idzie dalej. To jest NTSC czy to jest problemem ? a może nagrałem, z zbyt małą prędkościuą bo ta gra nagrywała mi się z 15 min. a to ma z 300mb. A może to problem obrazu? Zmarnowałem płytkę i się pytam co zrobiłem nie tak...
ps. mam w konsoli modbo 760 chipa
Nagrałem alcoholem 120 na profilu ps, z prędkością najmniejszą 4x. Na emulatorze wszystko ok, ale na konsoli ładuje się logo ps i podczas loadingu gry zacina się i nie idzie dalej. To jest NTSC czy to jest problemem ? a może nagrałem, z zbyt małą prędkościuą bo ta gra nagrywała mi się z 15 min. a to ma z 300mb. A może to problem obrazu? Zmarnowałem płytkę i się pytam co zrobiłem nie tak...
ps. mam w konsoli modbo 760 chipa
PS2 SLIM SCPH-70004+MODBO760 ,SONY DualShock2, Memory Card SONY 8 MB, 29 oryginalnych gier
PS3 80 GB, SonyDS3, MOVE, KAMERKA SONY, 12 oryginalnych gier, PSN
PS VITA
PS3 80 GB, SonyDS3, MOVE, KAMERKA SONY, 12 oryginalnych gier, PSN
PS VITA
No właśnie spróbuj nagrać jeszcze raz i upewnij się, że płyta nie jest porysowana.
Lubię pograć w gry przegladarkowe.
ja zawsze miałem problem z tą grą na moich 2 konsloach
, albo loadnig , albo loading w kapani.. Płytkami były verbatimy z tą powłoką azo i to tez DUPA ;( ...Kurde
.... skoro na emu dziala to problem , to plytki , zła prędkość ( z tym tez jest dziwnie , bo ja jak nagram x4 to filmiki sie przycinają , x8 , minimalnie ,x12 juz normalnie działają... Moze przez moje ustawienie lasera : P ^^ 

- Damianero1993
to nie ma najmniejszego znaczenia: "jeżeli chodzi na epse to coś z konsolą musi być.... itd. itp"
co to za przyzwyczajenie? epse nigdy nie był i nie będzie żadnym "sprawdzaczem gry", a problem tkwi w obrazie (w zabezpieczeniach) a nie w płycie cd, konsoli itd...
proszę wersja PAL SLES_010.41 z pathem paradox'u (z wyborem próbkowania ntsc/pal)
co to za przyzwyczajenie? epse nigdy nie był i nie będzie żadnym "sprawdzaczem gry", a problem tkwi w obrazie (w zabezpieczeniach) a nie w płycie cd, konsoli itd...
proszę wersja PAL SLES_010.41 z pathem paradox'u (z wyborem próbkowania ntsc/pal)
Kod: Zaznacz cały
http://www.megaupload.com/?d=TZALSYGG
Ciągle zapominamy, że człowiek nieustannie musi korzystać z pomocy innych ludzi.
Dlatego poniżamy się, wyśmiewając potrzebujących pomocy.
Dlatego poniżamy się, wyśmiewając potrzebujących pomocy.