sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Pricerman Okazje na Playstation

Problem z Hogs of War

recenzje, solucje, kody, oraz wszelka pomoc w tym zakresie

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
nowex
-#

Problem z Hogs of War

Post autor: nowex »

Siema, pobrałem grę Hogs of War z działu pobieranie(wziąłem linka znaczy)
Nagrałem alcoholem 120 na profilu ps, z prędkością najmniejszą 4x. Na emulatorze wszystko ok, ale na konsoli ładuje się logo ps i podczas loadingu gry zacina się i nie idzie dalej. To jest NTSC czy to jest problemem ? a może nagrałem, z zbyt małą prędkościuą bo ta gra nagrywała mi się z 15 min. a to ma z 300mb. A może to problem obrazu? Zmarnowałem płytkę i się pytam co zrobiłem nie tak...
ps. mam w konsoli modbo 760 chipa
PS2 SLIM SCPH-70004+MODBO760 ,SONY DualShock2, Memory Card SONY 8 MB, 29 oryginalnych gier
PS3 80 GB, SonyDS3, MOVE, KAMERKA SONY, 12 oryginalnych gier, PSN
PS VITA

Awatar użytkownika
DreamON
-#
Kontakt:

Post autor: DreamON »

Nagraj na dobrej płytce i sprawdź czy obraz nie ma uszkodzonych sektorów, jeśli tak to napraw je programem ECC Regen.

0utsider
-#
Kontakt:

Post autor: 0utsider »

No właśnie spróbuj nagrać jeszcze raz i upewnij się, że płyta nie jest porysowana.
Lubię pograć w gry przegladarkowe.

Awatar użytkownika
kapcior7
-#
Kontakt:

Post autor: kapcior7 »

ja zawsze miałem problem z tą grą na moich 2 konsloach :( , albo loadnig , albo loading w kapani.. Płytkami były verbatimy z tą powłoką azo i to tez DUPA ;( ...Kurde :(.... skoro na emu dziala to problem , to plytki , zła prędkość ( z tym tez jest dziwnie , bo ja jak nagram x4 to filmiki sie przycinają , x8 , minimalnie ,x12 juz normalnie działają... Moze przez moje ustawienie lasera : P ^^ :)

Awatar użytkownika
Damianero1993
-#

Post autor: Damianero1993 »

Prędkość nagrywania jest dobra :-D Ja miałem ten sam problem z Medievil (mam emulator ePSXe), także NTSC to nie problem-to raczej problem z twoją konsolą

ps. z innymi grami miałeś podobny problem?

Awatar użytkownika
michael69
-#
Kontakt:

Post autor: michael69 »

to nie ma najmniejszego znaczenia: "jeżeli chodzi na epse to coś z konsolą musi być.... itd. itp"
co to za przyzwyczajenie? epse nigdy nie był i nie będzie żadnym "sprawdzaczem gry", a problem tkwi w obrazie (w zabezpieczeniach) a nie w płycie cd, konsoli itd...

proszę wersja PAL SLES_010.41 z pathem paradox'u (z wyborem próbkowania ntsc/pal)

Kod: Zaznacz cały

http://www.megaupload.com/?d=TZALSYGG
Ciągle zapominamy, że człowiek nieustannie musi korzystać z pomocy innych ludzi.
Dlatego poniżamy się, wyśmiewając potrzebujących pomocy.

Awatar użytkownika
nowex
-#

Post autor: nowex »

Dzięki wielkie wszystkim i w szczególności michael96 :) Wszystko cacy działa. Można zamykać
PS2 SLIM SCPH-70004+MODBO760 ,SONY DualShock2, Memory Card SONY 8 MB, 29 oryginalnych gier
PS3 80 GB, SonyDS3, MOVE, KAMERKA SONY, 12 oryginalnych gier, PSN
PS VITA

Zablokowany