sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

Problem

tutaj możecie szukać wszelkiego rodzaju pomocy której nie znajdziecie w innych działach

Moderator: Moderatorzy

Gregoreq
-#

Problem

Post autor: Gregoreq »

Witam.Otóż pobrałem grę Chrono Cross w którą grałem już kilka lat temu,lecz znów mnie pokusiło aby w nią zagrać.Pierwszą płytę pobrałem i po rozpakowaniu pluk ma 719mb,a chciałbym ją nagrać.Da się jakoś ten problem z rozmiarem gry rozwiązać?

Awatar użytkownika
michael69
-#
Kontakt:

Post autor: michael69 »

tak , odpal adkohol120 wskaż plik obrazu i po prostu nagraj ;)
Ciągle zapominamy, że człowiek nieustannie musi korzystać z pomocy innych ludzi.
Dlatego poniżamy się, wyśmiewając potrzebujących pomocy.

Gregoreq
-#

Ok.Nawet jeśli wciąż pokazuje,że jest 702mb nagra się obraz?

P.S

Przed chwilą nagrałem Gran Turismo 2 i na PlayStation mam obraz czarno-biały na na komputerze śmiga wszystko ładnie,są kolory.Czy to moja wina? Źle nagrałem?

Awatar użytkownika
michael69
-#
Kontakt:

Post autor: michael69 »

1. tak
2. gra jest w ntsc a ty próbujesz odtworzyć ją w palu zapewne z pomocą kabelka pod tv z trzema chinchami w ero
Ciągle zapominamy, że człowiek nieustannie musi korzystać z pomocy innych ludzi.
Dlatego poniżamy się, wyśmiewając potrzebujących pomocy.

Gregoreq
-#

Masz rację że tymi trzema kablami,jeszcze mam jeden orginalny kabel pod tv,spróbuję nim.Bardzo dziękuję za pomoc,naprawde ;)

ODPOWIEDZ