sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Pricerman Okazje na Playstation

Problem

tutaj możecie szukać wszelkiego rodzaju pomocy której nie znajdziecie w innych działach

Moderator: Moderatorzy

Gregoreq
-#

Problem

Post autor: Gregoreq »

Witam.Otóż pobrałem grę Chrono Cross w którą grałem już kilka lat temu,lecz znów mnie pokusiło aby w nią zagrać.Pierwszą płytę pobrałem i po rozpakowaniu pluk ma 719mb,a chciałbym ją nagrać.Da się jakoś ten problem z rozmiarem gry rozwiązać?

Awatar użytkownika
michael69
-#
Kontakt:

Post autor: michael69 »

tak , odpal adkohol120 wskaż plik obrazu i po prostu nagraj ;)
Ciągle zapominamy, że człowiek nieustannie musi korzystać z pomocy innych ludzi.
Dlatego poniżamy się, wyśmiewając potrzebujących pomocy.

Gregoreq
-#

Ok.Nawet jeśli wciąż pokazuje,że jest 702mb nagra się obraz?

P.S

Przed chwilą nagrałem Gran Turismo 2 i na PlayStation mam obraz czarno-biały na na komputerze śmiga wszystko ładnie,są kolory.Czy to moja wina? Źle nagrałem?

Awatar użytkownika
michael69
-#
Kontakt:

Post autor: michael69 »

1. tak
2. gra jest w ntsc a ty próbujesz odtworzyć ją w palu zapewne z pomocą kabelka pod tv z trzema chinchami w ero
Ciągle zapominamy, że człowiek nieustannie musi korzystać z pomocy innych ludzi.
Dlatego poniżamy się, wyśmiewając potrzebujących pomocy.

Gregoreq
-#

Masz rację że tymi trzema kablami,jeszcze mam jeden orginalny kabel pod tv,spróbuję nim.Bardzo dziękuję za pomoc,naprawde ;)

ODPOWIEDZ