sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

PS2 nietypowy blad

tutaj możecie szukać wszelkiego rodzaju pomocy której nie znajdziecie w innych działach

Moderator: Moderatorzy

siwus9222
-#

PS2 nietypowy blad

Post autor: siwus9222 »

Witam mam problem z moim PS wiec zaczyna sie to tak mam czipa w konsoli odpalam kopie zapasowa gry ktora posiadam :) laduje sie wszystko pieknie ladnie po 20 minutach plej zaczyna bardzo wolno czytac plyty badz sie zwiesza wiec moje rozkminy tkz

a] Elektronika lecz jesli to bylo by to wogole by nie dziala . [czekam na opinie odnosnie tego]

b] Laser odpada poniewaz czyta plyty po odpaleniu konsoli jak nowy :)

c] Przegrzewa sie cos [aczkolwiek zamontowalem w nim nowy wiatrak wiec to raczej odpada]

PS. model konsoli FAT 3004 czekam na wasze odpowiedzi :)

Awatar użytkownika
Witold
-#

Post autor: Witold »

Silniczek od napędu jest już wyrobiony (stara konsola). Jest też możliwość, że się przegrzewa, jeżeli podczas ,,zacięcia się'' konsola głośno huczy lub piszczy, oznacza to przegrzewanie czegośtam i należy odłączyć konsole od zasilania na dzień. Gdyby problem pojawiał się często, należy oddać do serwisu.

siwus9222
-#

jest tak codzinie po 30 minutach grania

Awatar użytkownika
Witold
-#

Post autor: Witold »

Proponuję oddać konsolę do serwisu (tak jest napisane w instrukcji od mojego PS2)

siwus9222
-#

a koszt takiej uslugi moze wynosic [okolo] ??

Awatar użytkownika
michael69
-#
Kontakt:

Post autor: michael69 »

uwierz mi dowiesz się ;)
a poważnie, nie wiadomo, zresztą nikt ci "na odległość" nie powie, po za tym zależy od serwisu, no i przede wszystkim od tego "co poszło"...
jednak z doświadczenia wiem że to i tak zazwyczaj taniej "wychodzi"... niż samemu coś tam "spaprasz" i powiększysz koszt o naprawę "jeszcze czegoś tam".
Ciągle zapominamy, że człowiek nieustannie musi korzystać z pomocy innych ludzi.
Dlatego poniżamy się, wyśmiewając potrzebujących pomocy.

ODPOWIEDZ