sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator

PS2 nietypowy blad

tutaj możecie szukać wszelkiego rodzaju pomocy której nie znajdziecie w innych działach

Moderator: Moderatorzy

siwus9222
-#

PS2 nietypowy blad

Post autor: siwus9222 »

Witam mam problem z moim PS wiec zaczyna sie to tak mam czipa w konsoli odpalam kopie zapasowa gry ktora posiadam :) laduje sie wszystko pieknie ladnie po 20 minutach plej zaczyna bardzo wolno czytac plyty badz sie zwiesza wiec moje rozkminy tkz

a] Elektronika lecz jesli to bylo by to wogole by nie dziala . [czekam na opinie odnosnie tego]

b] Laser odpada poniewaz czyta plyty po odpaleniu konsoli jak nowy :)

c] Przegrzewa sie cos [aczkolwiek zamontowalem w nim nowy wiatrak wiec to raczej odpada]

PS. model konsoli FAT 3004 czekam na wasze odpowiedzi :)

Awatar użytkownika
Witold
-#

Post autor: Witold »

Silniczek od napędu jest już wyrobiony (stara konsola). Jest też możliwość, że się przegrzewa, jeżeli podczas ,,zacięcia się'' konsola głośno huczy lub piszczy, oznacza to przegrzewanie czegośtam i należy odłączyć konsole od zasilania na dzień. Gdyby problem pojawiał się często, należy oddać do serwisu.

siwus9222
-#

jest tak codzinie po 30 minutach grania

Awatar użytkownika
Witold
-#

Post autor: Witold »

Proponuję oddać konsolę do serwisu (tak jest napisane w instrukcji od mojego PS2)

siwus9222
-#

a koszt takiej uslugi moze wynosic [okolo] ??

Awatar użytkownika
michael69
-#
Kontakt:

Post autor: michael69 »

uwierz mi dowiesz się ;)
a poważnie, nie wiadomo, zresztą nikt ci "na odległość" nie powie, po za tym zależy od serwisu, no i przede wszystkim od tego "co poszło"...
jednak z doświadczenia wiem że to i tak zazwyczaj taniej "wychodzi"... niż samemu coś tam "spaprasz" i powiększysz koszt o naprawę "jeszcze czegoś tam".
Ciągle zapominamy, że człowiek nieustannie musi korzystać z pomocy innych ludzi.
Dlatego poniżamy się, wyśmiewając potrzebujących pomocy.

ODPOWIEDZ