Otóż po długich staraniach znalazłem grę Vigilante 8 2nd offence wszystko jest filmy są ale nie ma muzyki.
Proszę was o pomoc bo nie wiem co mam w tej sprawie robić.
Muzyka w grze.
Moderator: Moderatorzy
Spróbuj może zamontować obraz gry w Daemon Tools (jeśli nie posiadasz zapraszam TU, post w którym wyjaśniam jak zainstalować DT itd.) lub w Alkoholu i uruchomić grę poprzez Run CDROM. Wcześniej musisz skonfigurować napęd CD w emulatorze, więcej znajdziesz w TYM temacie. Jeśli to, nie pomoże to, napisz mi jeszcze jaki plugin dźwiękowy zastosowałeś. Ja posiadam Vigilante 8 2nd Offense(tą wersję dodałem na SwiatPSX, lecz na chomikuj, jednak na 100% z nią jest wszystko ok) i muzyka w grze jest, więc może z obrazem gry, który pobrałeś jest problem.
Już wszystko działa.Drakson pisze:Spróbuj może zamontować obraz gry w Daemon Tools (jeśli nie posiadasz zapraszam TU, post w którym wyjaśniam jak zainstalować DT itd.) lub w Alkoholu i uruchomić grę poprzez Run CDROM. Wcześniej musisz skonfigurować napęd CD w emulatorze, więcej znajdziesz w TYM temacie. Jeśli to, nie pomoże to, napisz mi jeszcze jaki plugin dźwiękowy zastosowałeś. Ja posiadam Vigilante 8 2nd Offense(tą wersję dodałem na SwiatPSX, lecz na chomikuj, jednak na 100% z nią jest wszystko ok) i muzyka w grze jest, więc może z obrazem gry, który pobrałeś jest problem.
Dziękuje za pomoc.
EDIT:dałem ci 10 $
[ Dodano: Sro 23 Lut, 2011 14:48 ]
Żeby nie tworzyć nowych wątków mam kolejny problem otóż wczoraj grałem wszystko było dobrze a dzisiaj włączam emulator wybieram Run CDROM i wciąż bez końca jest czarne tło.
Jak uruchamiam biosa wszystko dobrze jest.
Jak by co to tą grę pobierałem z: http://chomikuj.pl/swiatpsx.pl/GRY+PSX/ ... Drakson.7z