sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator

nagranie god of war obraz płyty

tutaj możecie szukać wszelkiego rodzaju pomocy której nie znajdziecie w innych działach

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
sosna123
-#

nagranie god of war obraz płyty

Post autor: sosna123 »

Cześć czy ktoś mógłby mi pomóc otóż sciągnołem od was god of wara http://www.swiatpsx.pl/viewtopic.php?t=1690. Rozpakowałem i jest folder GOW w nim różne pliki i oto moje pytanie. Gdychce ją przrobic z NTSC na pal lub nagrac nie widac obrazu gry co zrobić ?? zawsze gdy sciągalem gry z torentów był obraz i nagrywałem i chodziło. Jeżeli był taki temat to przepraszam.

[ Dodano: Wto 29 Wrz, 2009 20:13 ]
pomóżcie proszę :zalamany:

Awatar użytkownika
michael69
-#
Kontakt:

Post autor: michael69 »

hm... to może nie być takie proste z tego względu że gry ripowane na PS2 muszą być pathowane, i zazwyczaj gdy są zamieszczane obrazy to właśnie są spathowane.
ale jak ci nie szkoda płytki to możesz spróbować: odpalasz alcohol -> Kreator Xtra wrzucasz wszystkie pliki i zaznaczasz "Skonwertuj do formatu DVD" jak uzyskasz już obraz to potem... / zresztą wiesz jak wypalać obraz ;)
Ciągle zapominamy, że człowiek nieustannie musi korzystać z pomocy innych ludzi.
Dlatego poniżamy się, wyśmiewając potrzebujących pomocy.

Awatar użytkownika
sosna123
-#

Post autor: sosna123 »

udało mi się grałem już sobie poprostu trzeba było wypakowac jeszcze pliki bo były w tym folderze GOW

ODPOWIEDZ