sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Pricerman Okazje na Playstation

nagranie god of war obraz płyty

tutaj możecie szukać wszelkiego rodzaju pomocy której nie znajdziecie w innych działach

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
sosna123
-#

nagranie god of war obraz płyty

Post autor: sosna123 »

Cześć czy ktoś mógłby mi pomóc otóż sciągnołem od was god of wara http://www.swiatpsx.pl/viewtopic.php?t=1690. Rozpakowałem i jest folder GOW w nim różne pliki i oto moje pytanie. Gdychce ją przrobic z NTSC na pal lub nagrac nie widac obrazu gry co zrobić ?? zawsze gdy sciągalem gry z torentów był obraz i nagrywałem i chodziło. Jeżeli był taki temat to przepraszam.

[ Dodano: Wto 29 Wrz, 2009 20:13 ]
pomóżcie proszę :zalamany:

Awatar użytkownika
michael69
-#
Kontakt:

Post autor: michael69 »

hm... to może nie być takie proste z tego względu że gry ripowane na PS2 muszą być pathowane, i zazwyczaj gdy są zamieszczane obrazy to właśnie są spathowane.
ale jak ci nie szkoda płytki to możesz spróbować: odpalasz alcohol -> Kreator Xtra wrzucasz wszystkie pliki i zaznaczasz "Skonwertuj do formatu DVD" jak uzyskasz już obraz to potem... / zresztą wiesz jak wypalać obraz ;)
Ciągle zapominamy, że człowiek nieustannie musi korzystać z pomocy innych ludzi.
Dlatego poniżamy się, wyśmiewając potrzebujących pomocy.

Awatar użytkownika
sosna123
-#

Post autor: sosna123 »

udało mi się grałem już sobie poprostu trzeba było wypakowac jeszcze pliki bo były w tym folderze GOW

ODPOWIEDZ