Pliki ccd cue img oraz sub
Moderator: Moderatorzy
Pliki ccd cue img oraz sub
Witam! Napisałem tutaj, ponieważ nie mogę sobie poradzic z nagraniem Crash Bash'a. Mam 4 obrazy o takich formatach, ale w poradniku nic nie jest napisane o tych formatach. Więc mam prośbę. Opiszcie mi jak mam go nagrac na podstawie alkohola 120%
- Son of the Mare
- Kontakt:
"Pliki ccd cue img oraz sub" Img to format obrazu płyty czyli to jest gra tamte nie wiem chyba są potrzebne nie używałem ich zależy wiesz czy chcesz nagrać płytkę i grać na playstation w tą grę czy na kompie. Jak na kompie to powiem ci że ja wypalałem tylko Img. tamte nie były mi potrzebne i po wypaleniu tamte pliki były już na płycie i wsadzałem płytę i odpalałem przez emulator. Oczywiście robiłem tylko doświadczenie bo ja korzystam z emulatora nie mam potrzebny nagrywania płyt cd z grą psx.
Masz dwie opcje:
1.Kup płyty cd dużo i ty i ja będziemy przeprowadzać doświadczenia co spowoduje w końcu rezultat ja będę ślepy bo nie będę widział co robisz a ty kulawy
2.Poczekaj aż odpowiedzi udzieli ci inny użytkownik forum bardziej doświadczony i zwiększą wiedzą.
Jeśli jednak uważasz że wniosłem coś cennego i ci pomogłem zawsze możesz mnie wynagrodzić ale oczywiście jeśli tylko tak uważasz bo klient nasz pan ;-P
Masz dwie opcje:
1.Kup płyty cd dużo i ty i ja będziemy przeprowadzać doświadczenia co spowoduje w końcu rezultat ja będę ślepy bo nie będę widział co robisz a ty kulawy

2.Poczekaj aż odpowiedzi udzieli ci inny użytkownik forum bardziej doświadczony i zwiększą wiedzą.
Jeśli jednak uważasz że wniosłem coś cennego i ci pomogłem zawsze możesz mnie wynagrodzić ale oczywiście jeśli tylko tak uważasz bo klient nasz pan ;-P
ja bym proponował poradnik przeczytać, a nie pobieżnie go "przelecieć" bo w nim są opisane powyższe pliki i to bardzo dokładnie, i nawet jest opisane jakim programem są zrobione i jakim programem go najlepiej wypalić, trzeba tylko zanurzyć się całkowicie w lekturę 

Ciągle zapominamy, że człowiek nieustannie musi korzystać z pomocy innych ludzi.
Dlatego poniżamy się, wyśmiewając potrzebujących pomocy.
Dlatego poniżamy się, wyśmiewając potrzebujących pomocy.