sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

Pliki ccd cue img oraz sub

pomoc i wszystko co dotyczy konsoli PSX, emulatorów, programów itp.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Witold
-#

Pliki ccd cue img oraz sub

Post autor: Witold »

Witam! Napisałem tutaj, ponieważ nie mogę sobie poradzic z nagraniem Crash Bash'a. Mam 4 obrazy o takich formatach, ale w poradniku nic nie jest napisane o tych formatach. Więc mam prośbę. Opiszcie mi jak mam go nagrac na podstawie alkohola 120%

Awatar użytkownika
Son of the Mare
-#
Kontakt:

Post autor: Son of the Mare »

"Pliki ccd cue img oraz sub" Img to format obrazu płyty czyli to jest gra tamte nie wiem chyba są potrzebne nie używałem ich zależy wiesz czy chcesz nagrać płytkę i grać na playstation w tą grę czy na kompie. Jak na kompie to powiem ci że ja wypalałem tylko Img. tamte nie były mi potrzebne i po wypaleniu tamte pliki były już na płycie i wsadzałem płytę i odpalałem przez emulator. Oczywiście robiłem tylko doświadczenie bo ja korzystam z emulatora nie mam potrzebny nagrywania płyt cd z grą psx.

Masz dwie opcje:
1.Kup płyty cd dużo i ty i ja będziemy przeprowadzać doświadczenia co spowoduje w końcu rezultat ja będę ślepy bo nie będę widział co robisz a ty kulawy :D
2.Poczekaj aż odpowiedzi udzieli ci inny użytkownik forum bardziej doświadczony i zwiększą wiedzą.

Jeśli jednak uważasz że wniosłem coś cennego i ci pomogłem zawsze możesz mnie wynagrodzić ale oczywiście jeśli tylko tak uważasz bo klient nasz pan ;-P

Awatar użytkownika
Blood1
-#

Post autor: Blood1 »

Właśnie :-P
Pozdro dla moderatorów i uploaderów

Awatar użytkownika
Witold
-#

blood a ty może wiesz jak to zrobic?

Awatar użytkownika
michael69
-#
Kontakt:

Post autor: michael69 »

ja bym proponował poradnik przeczytać, a nie pobieżnie go "przelecieć" bo w nim są opisane powyższe pliki i to bardzo dokładnie, i nawet jest opisane jakim programem są zrobione i jakim programem go najlepiej wypalić, trzeba tylko zanurzyć się całkowicie w lekturę ;)
Ciągle zapominamy, że człowiek nieustannie musi korzystać z pomocy innych ludzi.
Dlatego poniżamy się, wyśmiewając potrzebujących pomocy.

Awatar użytkownika
Witold
-#

Zobaczę.

EDIT: Wszystko poszło idealnie. Troszeczkę czytania ze zrozumieniem każdemu pomoże!! Dziękuję

ODPOWIEDZ