sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

Carmageddon 2: Carpocalypse Now!

jesli szukasz jakiejś gry bądź link na stronie nie działa to pisz tutaj, to samo tyczy się emulatorów i wszystkiego innego

Moderator: Moderatorzy

Yoorek
-#

Carmageddon 2: Carpocalypse Now!

Post autor: Yoorek »

Bardzo prosiłbym o linki do tej gry ;-)

Awatar użytkownika
Kamyczek12345
-#
Kontakt:

Post autor: Kamyczek12345 »

To jest gra na PC - nie wiem czy można tu wstawiać link do takich gier

Yoorek
-#

Jest na 100% bo kiedyś grałem w wersje rosyjską :-)

Awatar użytkownika
michael69
-#
Kontakt:

Post autor: michael69 »

Już się spotkałem z taką prośbą u nas i na innych forach, ale nigdy nie widziałem jakichkolwiek dowodów na to że ta gra istnieje, dużo "buszuje" po rosyjskich stronach i tam też nigdy nie widziałem takowej gry.
Tu masz spis gier na psx :arrow: http://www.swiatpsx.pl/viewtopic.php?t=550
gdybyś jednak chciał poszukać na org. stronie Sony Index Homepage to odsyłam :arrow: http://www.sonyindex.com/
Tak więc nie twierdzę że ta gra nie istnieje jednak ja nigdy jej nie spotkałem, myślę tu o jakowejś undergroundowej przeróbce pewnie z pc, bo u rosjan wiele jest możliwe. ;-)
Ciągle zapominamy, że człowiek nieustannie musi korzystać z pomocy innych ludzi.
Dlatego poniżamy się, wyśmiewając potrzebujących pomocy.

Yoorek
-#

Znalazłem link do torrena (wymagana rejestracja) czy mogę go tu umiescic ? PS: Sciągnał bym go sam ale mam strasznie wolnego neta :P

Awatar użytkownika
LukasTe
-#
Kontakt:

Post autor: LukasTe »

Torrenty można umieszczać.

Yoorek
-#

Awatar użytkownika
michael69
-#
Kontakt:

no dziś załączyłem - 256 MB
jeżeli to nie jakaś ruska ściema (bo i z takimi rzeczami spotkać mnie się było ;-) )no to może za kilka dni wstawię.wszystko zależy od tego kiedy to się ściągnie.
Pożyjemy - obaczymy :-D

[ Dodano: Wto 10 Mar, 2009 01:09 ]
No i tak jak przypuszczałem głową :mur:

ściągnąłem (nawet szybko poszło aż się zdziwiłem) i tak: jest to Carmageddon tylko że po rusku :zly:
ale się tego spodziewałem :lol:
poniżej masz screen żebyś nie myślał że Cię robię w balona ;-)
a jeszcze poniżej moje obserwacje z "dowodem" bo ja od jakiś dwunastu lat mam niby Carmageddon 2: Carpocalypse Now! który to kupiłem od ruskich płytkę jak "oryginał" czyli tłoczoną a nie wypaloną zdięcie jest takie jakie jest bo zrobiłem je skanerem drukarki,
ale po kolei:

mój torrent(klikaj w obrazki):

Obrazek

a tu pliki które są na płytce którą wypaliłem:
najważniejszy to ten SLES 019.60

Obrazek

a tu sobie przyrównaj (nie będę Cię odsyłał do naszej strony z listą gier)

Obrazek

a tu wspomniana moja "oryginalna" płytka z niby Carmageddon 2: Carpocalypse Now! tylko że ma pliki takie same i jest w czterech językach (nie ruskim), a jest dokładnie Carmageddononem 1 (robiłem skanerem, specjalnie dla Ciebie)
;-)

Obrazek

Pliki są w niej dokładnie takie same - oczywiście oprócz językowych, ale żeby to pokazać musiałbym użyć CDmage ale już nie mam na to ochoty :P
Tak więc widzisz Sam że ja nie wierzę w Carmageddon 2: Carpocalypse Now! na PSXa no chyba że zobaczę na własne oczy :-)
Pozdrawiam.
Ciągle zapominamy, że człowiek nieustannie musi korzystać z pomocy innych ludzi.

Yoorek
-#

Tak z ciekawości sciągniełem Carmageddon 2 na pc i okazało sie,że to całkiem inny carmageddon niż ten w co grałem na psx.w wersji na psx zamiast ludzi były zombie,była fajna muzyka metalowa (iron maiden?) a tu taki shit :-/ PS: Mogłbys umiescic screenshota z tej ruskiej wersji ? :-P

Awatar użytkownika
michael69
-#
Kontakt:

no nie wiem bo LukasTe wprowadził nowe "paragrafy" do regulaminu a my tu akurat w dziale prośby założyliśmy "kącik" carmagedodonu :mrgreen:
ale zaryzykuję może mnie (nas) nieochrzantoli :-)
tak więc to już mój ostatni post w tym temacie

Prosiłeś o screeny,

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Pozdrawiam.

Yoorek
-#

Dzięki ;-) chyba w tą wersje grałem mogłbys zuploadować na RS ?

Awatar użytkownika
michael69
-#
Kontakt:

Witaj.
Słuchaj nie będę tego ruskiego g***a wrzucał, za to znalazłem linki do carmagedoonu i nawet ten pierwszy z megaupload pobrałem żeby sprawdzić i jest to samo tylko że w multilangue czyli tak jak ten mój niby oryginał tak więc odsyłam Cię :arrow:http://www.swiatpsx.pl/viewtopic.php?t=868

Narka.

ODPOWIEDZ