Carmageddon 2: Carpocalypse Now!
Moderator: Moderatorzy
Carmageddon 2: Carpocalypse Now!
Bardzo prosiłbym o linki do tej gry 

- Kamyczek12345
- Kontakt:
Już się spotkałem z taką prośbą u nas i na innych forach, ale nigdy nie widziałem jakichkolwiek dowodów na to że ta gra istnieje, dużo "buszuje" po rosyjskich stronach i tam też nigdy nie widziałem takowej gry.
Tu masz spis gier na psx
http://www.swiatpsx.pl/viewtopic.php?t=550
gdybyś jednak chciał poszukać na org. stronie Sony Index Homepage to odsyłam
http://www.sonyindex.com/
Tak więc nie twierdzę że ta gra nie istnieje jednak ja nigdy jej nie spotkałem, myślę tu o jakowejś undergroundowej przeróbce pewnie z pc, bo u rosjan wiele jest możliwe.
Tu masz spis gier na psx

gdybyś jednak chciał poszukać na org. stronie Sony Index Homepage to odsyłam

Tak więc nie twierdzę że ta gra nie istnieje jednak ja nigdy jej nie spotkałem, myślę tu o jakowejś undergroundowej przeróbce pewnie z pc, bo u rosjan wiele jest możliwe.

Ciągle zapominamy, że człowiek nieustannie musi korzystać z pomocy innych ludzi.
Dlatego poniżamy się, wyśmiewając potrzebujących pomocy.
no dziś załączyłem - 256 MB
jeżeli to nie jakaś ruska ściema (bo i z takimi rzeczami spotkać mnie się było
)no to może za kilka dni wstawię.wszystko zależy od tego kiedy to się ściągnie.
Pożyjemy - obaczymy
[ Dodano: Wto 10 Mar, 2009 01:09 ]
No i tak jak przypuszczałem głową
ściągnąłem (nawet szybko poszło aż się zdziwiłem) i tak: jest to Carmageddon tylko że po rusku
ale się tego spodziewałem
poniżej masz screen żebyś nie myślał że Cię robię w balona
a jeszcze poniżej moje obserwacje z "dowodem" bo ja od jakiś dwunastu lat mam niby Carmageddon 2: Carpocalypse Now! który to kupiłem od ruskich płytkę jak "oryginał" czyli tłoczoną a nie wypaloną zdięcie jest takie jakie jest bo zrobiłem je skanerem drukarki,
ale po kolei:
mój torrent(klikaj w obrazki):
a tu pliki które są na płytce którą wypaliłem:
najważniejszy to ten SLES 019.60
a tu sobie przyrównaj (nie będę Cię odsyłał do naszej strony z listą gier)

a tu wspomniana moja "oryginalna" płytka z niby Carmageddon 2: Carpocalypse Now! tylko że ma pliki takie same i jest w czterech językach (nie ruskim), a jest dokładnie Carmageddononem 1 (robiłem skanerem, specjalnie dla Ciebie)

Pliki są w niej dokładnie takie same - oczywiście oprócz językowych, ale żeby to pokazać musiałbym użyć CDmage ale już nie mam na to ochoty
Tak więc widzisz Sam że ja nie wierzę w Carmageddon 2: Carpocalypse Now! na PSXa no chyba że zobaczę na własne oczy
Pozdrawiam.
jeżeli to nie jakaś ruska ściema (bo i z takimi rzeczami spotkać mnie się było

Pożyjemy - obaczymy

[ Dodano: Wto 10 Mar, 2009 01:09 ]
No i tak jak przypuszczałem głową

ściągnąłem (nawet szybko poszło aż się zdziwiłem) i tak: jest to Carmageddon tylko że po rusku

ale się tego spodziewałem

poniżej masz screen żebyś nie myślał że Cię robię w balona

a jeszcze poniżej moje obserwacje z "dowodem" bo ja od jakiś dwunastu lat mam niby Carmageddon 2: Carpocalypse Now! który to kupiłem od ruskich płytkę jak "oryginał" czyli tłoczoną a nie wypaloną zdięcie jest takie jakie jest bo zrobiłem je skanerem drukarki,
ale po kolei:
mój torrent(klikaj w obrazki):

a tu pliki które są na płytce którą wypaliłem:
najważniejszy to ten SLES 019.60

a tu sobie przyrównaj (nie będę Cię odsyłał do naszej strony z listą gier)

a tu wspomniana moja "oryginalna" płytka z niby Carmageddon 2: Carpocalypse Now! tylko że ma pliki takie same i jest w czterech językach (nie ruskim), a jest dokładnie Carmageddononem 1 (robiłem skanerem, specjalnie dla Ciebie)

Pliki są w niej dokładnie takie same - oczywiście oprócz językowych, ale żeby to pokazać musiałbym użyć CDmage ale już nie mam na to ochoty

Tak więc widzisz Sam że ja nie wierzę w Carmageddon 2: Carpocalypse Now! na PSXa no chyba że zobaczę na własne oczy

Pozdrawiam.
Ciągle zapominamy, że człowiek nieustannie musi korzystać z pomocy innych ludzi.
no nie wiem bo LukasTe wprowadził nowe "paragrafy" do regulaminu a my tu akurat w dziale prośby założyliśmy "kącik" carmagedodonu
ale zaryzykuję może mnie (nas) nieochrzantoli
tak więc to już mój ostatni post w tym temacie
Prosiłeś o screeny,

Pozdrawiam.

ale zaryzykuję może mnie (nas) nieochrzantoli

tak więc to już mój ostatni post w tym temacie
Prosiłeś o screeny,

Pozdrawiam.
Witaj.
Słuchaj nie będę tego ruskiego g***a wrzucał, za to znalazłem linki do carmagedoonu i nawet ten pierwszy z megaupload pobrałem żeby sprawdzić i jest to samo tylko że w multilangue czyli tak jak ten mój niby oryginał tak więc odsyłam Cię
http://www.swiatpsx.pl/viewtopic.php?t=868
Narka.
Słuchaj nie będę tego ruskiego g***a wrzucał, za to znalazłem linki do carmagedoonu i nawet ten pierwszy z megaupload pobrałem żeby sprawdzić i jest to samo tylko że w multilangue czyli tak jak ten mój niby oryginał tak więc odsyłam Cię

Narka.