sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

Szukam tytułu gry na PSX/PS2

jesli szukasz jakiejś gry bądź link na stronie nie działa to pisz tutaj, to samo tyczy się emulatorów i wszystkiego innego

Moderator: Moderatorzy

Beni
-#

Szukam tytułu gry na PSX/PS2

Post autor: Beni »

Witam,
poszukuję gry, w którą grałam 5-6 lat temu, lub nawet dawniej.
Pamiętam, że grało się dziewczyną. W intro był filmik, jak ta dziewczyna i jej pies (był chyba biały z czarną łatą) spadli skądś, nie pamiętam, czy to było niebo, samolot, czy to był jej sen, bo nigdy nie przeszłam tego do końca. W którymś momencie chodziło się jakby po skale i goniły nas "cienie", pamiętam, że przypominały mi małpy, bo wydawały chyba nawet podobne odgłosy i były całe czarne. Strzelało się do nich z pistoletu jakąś fioletową wiązką, albo prądem(?). Może nawet tytuł ma coś z "shadow" albo "dark(ness)"...
W innym momencie skakało się po takich wielkich liściach, mogły tam być liany, możliwe, że trzeba było się ich łapać. Mogły tam być jakieś rosiczki, lub coś podobnego, ale nie jestem pewna. Wydaje mi się, że ta dziewczyna szła właśnie uratować tego psa. To najprawdopodobniej gra na PSX, bo zawsze grałam w to u wujka, a on nie miał w tamtym okresie PS2, chociaż z drugiej strony mogło mi się coś ubzdurać ;/
Przeglądnęłam prawie połowę gier z działu download, ale niestety nie znalazłam tego tytułu, dlatego byłabym bardzo wdzięczna za pomoc.

Arkl1t3
-#

Post autor: Arkl1t3 »

Czy ta gra to nie przypadkiem Heart Of Darkness? Bo opis mi pasuje do tego z wyjatkiem ze sie chodzilo chłopakiem a nie dziewczyną
PS1: SCPH-5502+CHIP+Color Fix
PS2: SCPH-35003, SCPH-39004, SCPH-77003, SCPH-77004, FMCB

Beni
-#

Post autor: Beni »

TAK, to to :mrgreen: wielkie dzięki :D
to z dziewczyną widocznie mi się ubzdurało, no i teraz widzę, że psa też sobie trochę inaczej zakodowałam, ale to na pewno ta gra, jeszcze raz bardzo dziękuję xD

ODPOWIEDZ