Witam,
poszukuję gry, w którą grałam 5-6 lat temu, lub nawet dawniej.
Pamiętam, że grało się dziewczyną. W intro był filmik, jak ta dziewczyna i jej pies (był chyba biały z czarną łatą) spadli skądś, nie pamiętam, czy to było niebo, samolot, czy to był jej sen, bo nigdy nie przeszłam tego do końca. W którymś momencie chodziło się jakby po skale i goniły nas "cienie", pamiętam, że przypominały mi małpy, bo wydawały chyba nawet podobne odgłosy i były całe czarne. Strzelało się do nich z pistoletu jakąś fioletową wiązką, albo prądem(?). Może nawet tytuł ma coś z "shadow" albo "dark(ness)"...
W innym momencie skakało się po takich wielkich liściach, mogły tam być liany, możliwe, że trzeba było się ich łapać. Mogły tam być jakieś rosiczki, lub coś podobnego, ale nie jestem pewna. Wydaje mi się, że ta dziewczyna szła właśnie uratować tego psa. To najprawdopodobniej gra na PSX, bo zawsze grałam w to u wujka, a on nie miał w tamtym okresie PS2, chociaż z drugiej strony mogło mi się coś ubzdurać ;/
Przeglądnęłam prawie połowę gier z działu download, ale niestety nie znalazłam tego tytułu, dlatego byłabym bardzo wdzięczna za pomoc.
Szukam tytułu gry na PSX/PS2
Moderator: Moderatorzy