sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, pethelp rabat -15% QSKES7C3

Czy ktoś Mógł By

jesli szukasz jakiejś gry bądź link na stronie nie działa to pisz tutaj, to samo tyczy się emulatorów i wszystkiego innego

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Drakson
-#

Post autor: Drakson »

Bardzo mało, dla porównania dodam, że plik 100MB przy transferze 30-35 kb wrzuca się ok. godziny, więc niestety musisz na chwilę obecną pożegnać się z dodawaniem gier i doczekać czasów jak napisałeś innego netu(neostrada lub inny). Z mojej strony to by było na tyle ;)

Awatar użytkownika
Abarai
-#
Kontakt:

Post autor: Abarai »

problem z finalem mam gra się włącza wszystko elegancko ale nie widzę podczas walki menu tam gdzie mam wybrać atak magia i przedmioty o co chodzi?
Nie zapomnij pochodzenia Miasto Radom halo ziemia

Awatar użytkownika
Drakson
-#

Z jakiego pluginu graficznego korzystasz w emulatorze? Sprawdź, uruchom emulator, przejdź do config/video i podaj cała nazwę wtyczki z której korzystasz np. Pete' OpenGL 1.75.

Awatar użytkownika
Abarai
-#
Kontakt:

Post autor: Abarai »

już wszystko jest elegancko wszedłem w te ustawienia i ustawiłem tak by chodziło mi ładniej tam jest taka opcja:D
Nie zapomnij pochodzenia Miasto Radom halo ziemia

Awatar użytkownika
Drakson
-#

No do tego dążyłem by sprawdzić jaka opcja nie jest zaznaczona :) Tak w ogóle na przyszłość to możesz zmieniać opcje graficzne w trakcie gry. Wystarczy nacisnąć delete, a u góry pokażą ci się ikonki ustawień graficznych, za pomocą page up i page down wybierasz ustawienie, przyciskami Home i End zmieniasz wartość ustawień.

ODPOWIEDZ