sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

Czy ktoś Mógł By

jesli szukasz jakiejś gry bądź link na stronie nie działa to pisz tutaj, to samo tyczy się emulatorów i wszystkiego innego

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Drakson
-#

Post autor: Drakson »

Bardzo mało, dla porównania dodam, że plik 100MB przy transferze 30-35 kb wrzuca się ok. godziny, więc niestety musisz na chwilę obecną pożegnać się z dodawaniem gier i doczekać czasów jak napisałeś innego netu(neostrada lub inny). Z mojej strony to by było na tyle ;)

Awatar użytkownika
Abarai
-#
Kontakt:

Post autor: Abarai »

problem z finalem mam gra się włącza wszystko elegancko ale nie widzę podczas walki menu tam gdzie mam wybrać atak magia i przedmioty o co chodzi?
Nie zapomnij pochodzenia Miasto Radom halo ziemia

Awatar użytkownika
Drakson
-#

Z jakiego pluginu graficznego korzystasz w emulatorze? Sprawdź, uruchom emulator, przejdź do config/video i podaj cała nazwę wtyczki z której korzystasz np. Pete' OpenGL 1.75.

Awatar użytkownika
Abarai
-#
Kontakt:

Post autor: Abarai »

już wszystko jest elegancko wszedłem w te ustawienia i ustawiłem tak by chodziło mi ładniej tam jest taka opcja:D
Nie zapomnij pochodzenia Miasto Radom halo ziemia

Awatar użytkownika
Drakson
-#

No do tego dążyłem by sprawdzić jaka opcja nie jest zaznaczona :) Tak w ogóle na przyszłość to możesz zmieniać opcje graficzne w trakcie gry. Wystarczy nacisnąć delete, a u góry pokażą ci się ikonki ustawień graficznych, za pomocą page up i page down wybierasz ustawienie, przyciskami Home i End zmieniasz wartość ustawień.

ODPOWIEDZ