sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

Gry multiplayer PS2

wszystko o wszystkim, odpoczynek

Moderator: Moderatorzy

Cril
-#

Gry multiplayer PS2

Post autor: Cril »

Elo, a więc moje pytanie nasuwa się czy ktoś jeszcze gra w jakieś gry multiplayer na PS2 i w miarę jest dużo serwerów ?

Po wyjściu PS3 jakby się wszystkie gry z PS2 załamały :{ a ja chciałbym se pograć z kimś. To jakie tytuły polecacie z aktywnym multi ( obojętnie jaka kategoria )
Człowiek jest jak bot, codziennie zjada, siedzi w ubikacji i myje zęby
UWAGA! Co do ostatniego to zależy kto :P

Awatar użytkownika
ExGamer
-#
Kontakt:

Post autor: ExGamer »

Hmmm. Mam PS2 podpięte do NETu ale niestety jak napisałeś
Po wyjściu PS3 jakby się wszystkie gry z PS2 załamały
no i przestałem grać. Mam PS3 więc nie potrzebuję multi PS2 :D. Moim zdaniem warto grać KillZone. Serwerów nie jest może dużo (dziennie kilka/kilkanaście) ale zawsze jest ktoś z kim można pograć. Napewno jeszcze Need for Speed'y oraz FIFA'y. Te gry mam i po sprawdzeniu aktywnych użytkowników mogę polecić. Pozostałymi jakie mam niestety nie warto się interesować...
hasło do moich uploadów: 1234

Awatar użytkownika
ZbyNioMir
-#

Post autor: ZbyNioMir »

A takie małe pytanko przy okazji.
Czy da się grać na necie tylko na oryginałach, czy jest szansa na kopiach zapasowych?
"Są tacy, którzy umieją tasować karty, ale nie umieją grać."

Awatar użytkownika
Witold
-#

Post autor: Witold »

ZbyNioMir, aktualnie wogle nie pograsz, ps2 straciło wsparcie na net.

Cril
-#

Witold pisze:ZbyNioMir, aktualnie wogle nie pograsz, ps2 straciło wsparcie na net.
I to własnie jest najgorsze . . . wyjdzie nowe to stary ''dobry'' sprzęt mają w dupie. A taka np. gra co grałem u kolegi na ps3 ( God of War duch sparty ) nie ma aż tak porażającej grafiki i raczej by na ps2 poszła ( praktycznie nie widze różnicy z God of war 2 )

Awatar użytkownika
Witold
-#

GoW Duch Sparty był na psp przecież...

Cril
-#

Nie był, a jest :p . . . a tak propo czy jest możliwość odpalania gier z PSP na PS2 ? ( w jakiś sposób )

Awatar użytkownika
ExGamer
-#
Kontakt:

Nie ma takiej możliwości. :D Procesor PS2 byłby za słaby do uciągnięcia emu PSP...

Awatar użytkownika
ZbyNioMir
-#

Post autor: ZbyNioMir »

To smutne - na PC - nawet stara mało popularna gra jest grywalna na necie wystarczy dwóch kolesi, żeby się zgadali i jeden tylko serwa założył.
Nie bardzo rozumiem jak to na konsolach działa, ale mam rozumieć, że jest potrzebne w/w "wsparcie" od SONY? czyli jakby te właśnie założenie serwerów?
I jeszcze jedno pytanko, czy nikt aktualnie nie gra na ps2 na necie w ani jedną, jakąkolwiek choćby najbardziej debilną i beznadziejną grę???
"Są tacy, którzy umieją tasować karty, ale nie umieją grać."

Awatar użytkownika
ExGamer
-#
Kontakt:

ZbyNioMir, nie wiem. Ja obecnie nie mogę sie połączyć PS2 przez neta z niczym... :(

Awatar użytkownika
Witold
-#

ZbyNioMir, konsola musi miec wsparcie przez swoją firmę. BA. Dodatkowo wydawca danej gry musi utrzymywac serwer, a z tego co wiem, to nawet gry z ps3 tracą już wsparcie. A ps2 nie ma wsparcia, więc nawet gdyby były jakieś serwery, to dipa- bo nie pogramy.

Cril
-#

A czy może wiesz ktoś z was czy w GTA:SA na ps2 da się w jakiś sposób grać przez internet, jak to w przypadku PC'ta ?

Awatar użytkownika
Witold
-#

Cril, NIE DA RADY GRAC W ŻADNĄ GRE

ODPOWIEDZ