Gry multiplayer PS2
Moderator: Moderatorzy
Gry multiplayer PS2
Elo, a więc moje pytanie nasuwa się czy ktoś jeszcze gra w jakieś gry multiplayer na PS2 i w miarę jest dużo serwerów ?
Po wyjściu PS3 jakby się wszystkie gry z PS2 załamały :{ a ja chciałbym se pograć z kimś. To jakie tytuły polecacie z aktywnym multi ( obojętnie jaka kategoria )
Po wyjściu PS3 jakby się wszystkie gry z PS2 załamały :{ a ja chciałbym se pograć z kimś. To jakie tytuły polecacie z aktywnym multi ( obojętnie jaka kategoria )
Człowiek jest jak bot, codziennie zjada, siedzi w ubikacji i myje zęby
UWAGA! Co do ostatniego to zależy kto

Hmmm. Mam PS2 podpięte do NETu ale niestety jak napisałeś
. Moim zdaniem warto grać KillZone. Serwerów nie jest może dużo (dziennie kilka/kilkanaście) ale zawsze jest ktoś z kim można pograć. Napewno jeszcze Need for Speed'y oraz FIFA'y. Te gry mam i po sprawdzeniu aktywnych użytkowników mogę polecić. Pozostałymi jakie mam niestety nie warto się interesować...
no i przestałem grać. Mam PS3 więc nie potrzebuję multi PS2Po wyjściu PS3 jakby się wszystkie gry z PS2 załamały

hasło do moich uploadów: 1234
I to własnie jest najgorsze . . . wyjdzie nowe to stary ''dobry'' sprzęt mają w dupie. A taka np. gra co grałem u kolegi na ps3 ( God of War duch sparty ) nie ma aż tak porażającej grafiki i raczej by na ps2 poszła ( praktycznie nie widze różnicy z God of war 2 )Witold pisze:ZbyNioMir, aktualnie wogle nie pograsz, ps2 straciło wsparcie na net.
Człowiek jest jak bot, codziennie zjada, siedzi w ubikacji i myje zęby

To smutne - na PC - nawet stara mało popularna gra jest grywalna na necie wystarczy dwóch kolesi, żeby się zgadali i jeden tylko serwa założył.
Nie bardzo rozumiem jak to na konsolach działa, ale mam rozumieć, że jest potrzebne w/w "wsparcie" od SONY? czyli jakby te właśnie założenie serwerów?
I jeszcze jedno pytanko, czy nikt aktualnie nie gra na ps2 na necie w ani jedną, jakąkolwiek choćby najbardziej debilną i beznadziejną grę???
Nie bardzo rozumiem jak to na konsolach działa, ale mam rozumieć, że jest potrzebne w/w "wsparcie" od SONY? czyli jakby te właśnie założenie serwerów?
I jeszcze jedno pytanko, czy nikt aktualnie nie gra na ps2 na necie w ani jedną, jakąkolwiek choćby najbardziej debilną i beznadziejną grę???
"Są tacy, którzy umieją tasować karty, ale nie umieją grać."