sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

PS2 za darmo :)

wszystko o wszystkim, odpoczynek

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
markomen1
-#

PS2 za darmo :)

Post autor: markomen1 »

Aż się muszę pochwalić była u mnie w szkole sytuacja że kolega chciał PSP sprzedać za 100zł +5 gier ja już podniecony następnego dnia kasa już była zdobyta więc ide do szkoły i podchodzi do mnie inny kolega i mówi do mnie ej dam ci PS2 za darmo jak pozwolisz kupić mi PSP no to ja sie zgodziłem i warto było dostałem PS2 fat + 1 Pad dualshock karta 16mb i 2 oryginalne gry Tekken5 i Prince of Persia aż nie moge uwierzyć miałem plany aby zainwestować w PS2 bo PS3 gier z 2 nie czyta :( a tu taka miła niespodzianka :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Quake96
-#
Kontakt:

Post autor: Quake96 »

No, no gratuluje :D Ja sam zrobiłem w podstawówce równie dobry interes. Kupiłem od kumpla PS2 slim przerobione + kable, które miało tylko laser do wymiany, za 20zł :D
SCEE™

Awatar użytkownika
markomen1
-#

Post autor: markomen1 »

Quake96 pisze:No, no gratuluje :D Ja sam zrobiłem w podstawówce równie dobry interes. Kupiłem od kumpla PS2 slim przerobione + kable, które miało tylko laser do wymiany, za 20zł :D
I cóż się stało z ta konsolą kolejny dawca części ? taki żarcik ale na poważnie masz ją w domu i grasz czy sprzedał za 5 razy tyle ?
Obrazek

Awatar użytkownika
Quake96
-#
Kontakt:

Grałem na niej przez pół roku. Padł laser i stwierdziłem, że FAT'y to shit. Pare razy ją sprzedawałem i później odzyskiwałem, ale ostatecznie dałem kumplowi na części. Była już tak dojechana, że szkoda gadać...

Dlatego, wolę mojego FAT'a i jego nigdy nie sprzedam :)
SCEE™

xzer0

Post autor: xzer0 »

FAT'y to shit
Też tak uważałem, ale przez ciebie Quake kupiłem z sentymentu za 20zł, wymieniłem laser i działa. Są liczne problemy, codziennie coś grzebię przy niej. Ogólnie konsola dobra, mam w planach NA, ale jedyny mankament który mnie wk***** to ta taśma od włącznika. Nie dawno rozebrałem konsolę bo musiałem zmienić porty padów i taśmę, a tu nie świeci się. Pewnie się odczepiła.

Edit
Już nie ma problemów, konsola działa.

Awatar użytkownika
Quake96
-#
Kontakt:

xzer0, A widzisz, widzisz :D FAT'y to dobre konsole, ale trzeba o nie dbać. Jeśli dbasz to wiernie Ci będzie służyć...

Ja z moim FAT'em nigdy nie miałem problemów. Ty masz, bo przy nim grzebiesz, ale jak już wszystko uporządkujesz, to będzie Ci dobrze służył :)
SCEE™

xzer0

Faza grzebania skończyła się. Myślę że raczej nie będę jej już musiał rozkręcać. Szkoda że nie mam gry na DVD9. Ciekawe czy by wzięła? Teraz spróbuję kupić NA. Były problemy bo skupiałem się na głównym celu, a nie oglądać i poprawiać taśmy.

Awatar użytkownika
Quake96
-#
Kontakt:

xzer0, Z DVD9 może być różnie :P Tym bardziej w konsoli po takich "przeżyciach" :P

Ogólnie ja kiedyś miałem dziwny problem w PS2 slim. Miałem slima przerobionego Ripperem 3.1 i nie działało mi Gran Turismo 4, oryginalne. Jestem pewny że to nie wina płytki bo pożyczyłem jeszcze inną oryginalną GT 4 i było to samo. Zawieszało się po napisach na początku czy jakoś tak...
SCEE™

xzer0

2 lata temu God of War 2 na dvd9 działał bez problemu. Nie wiem co zrobić z tymi ps2. Slim mi szkoda bo to fajny model (można przylutować taśmę IDE), fata dopiero co zrobiłem i też go szkoda zaraz sprzedawać. Cały czas przekładam kable od jednej do drugiej. Chyba zostawię obydwie.

Awatar użytkownika
Quake96
-#
Kontakt:

Zostaw obydwie!!! A bynajmniej FAT'a :D
SCEE™

Awatar użytkownika
ExGamer
-#
Kontakt:

Post autor: ExGamer »

Quake96, Bynajmniej =/ przynajmniej! To są dwa różne słowa. ;) Sprawdź. Wiem że się czepiam ale jak chcesz być naczem E-Mag'u to q2 zasady pisowni masz znać! ;)))
hasło do moich uploadów: 1234

Awatar użytkownika
Quake96
-#
Kontakt:

ExGamer, musisz wszędzie mnie tym męczyć? :P To jest offtop :D POza tym mnie się te pojęcia myliły, mylą i mylić będą :)
SCEE™

Awatar użytkownika
glukkon7
-#

Post autor: glukkon7 »

Kurde,jak czytam niektóre historie (np. o PSP za 130 zyli) to cholernie wam zazdroszcze :) .U mnie to tylko mój szwagier ma szczęście do takich frajerów .
Lepszy maluch w garażu, niż Opel w telewizorze.

Awatar użytkownika
Quake96
-#
Kontakt:

A u mnie to chyba rodzinne :D

Brat ostatnio zamienił swojego lapka (2 rdzeniowy procek, 3gb RAM, 512mb grafika, 320HDD), na kompa stacjonarnego (4 rdzeniowy procek, 4GB RAM, 1Gb Grafika, 1TB HDD + 22 miesiące gwarancji) bez żadnej dopłaty :D
SCEE™

Awatar użytkownika
KoYoT
-#
Kontakt:

Post autor: KoYoT »

A ja nie wymienię swojego złoma ( 128Mb Grafa, 786 Ramu, Celeron 2,66 GHz ) bo jest dosłownie za dobry :D W nijak sposób nie mogę go rozjechać :D

Ani PSXa, bo zbyt długo już mam ją :D

ODPOWIEDZ