PS2 za darmo :)
Moderator: Moderatorzy
PS2 za darmo :)
Aż się muszę pochwalić była u mnie w szkole sytuacja że kolega chciał PSP sprzedać za 100zł +5 gier ja już podniecony następnego dnia kasa już była zdobyta więc ide do szkoły i podchodzi do mnie inny kolega i mówi do mnie ej dam ci PS2 za darmo jak pozwolisz kupić mi PSP no to ja sie zgodziłem i warto było dostałem PS2 fat + 1 Pad dualshock karta 16mb i 2 oryginalne gry Tekken5 i Prince of Persia aż nie moge uwierzyć miałem plany aby zainwestować w PS2 bo PS3 gier z 2 nie czyta
a tu taka miła niespodzianka 
I cóż się stało z ta konsolą kolejny dawca części ? taki żarcik ale na poważnie masz ją w domu i grasz czy sprzedał za 5 razy tyle ?Quake96 pisze:No, no gratulujeJa sam zrobiłem w podstawówce równie dobry interes. Kupiłem od kumpla PS2 slim przerobione + kable, które miało tylko laser do wymiany, za 20zł
-
xzer0
Też tak uważałem, ale przez ciebie Quake kupiłem z sentymentu za 20zł, wymieniłem laser i działa. Są liczne problemy, codziennie coś grzebię przy niej. Ogólnie konsola dobra, mam w planach NA, ale jedyny mankament który mnie wk***** to ta taśma od włącznika. Nie dawno rozebrałem konsolę bo musiałem zmienić porty padów i taśmę, a tu nie świeci się. Pewnie się odczepiła.FAT'y to shit
Edit
Już nie ma problemów, konsola działa.
-
xzer0
xzer0, Z DVD9 może być różnie
Tym bardziej w konsoli po takich "przeżyciach" 
Ogólnie ja kiedyś miałem dziwny problem w PS2 slim. Miałem slima przerobionego Ripperem 3.1 i nie działało mi Gran Turismo 4, oryginalne. Jestem pewny że to nie wina płytki bo pożyczyłem jeszcze inną oryginalną GT 4 i było to samo. Zawieszało się po napisach na początku czy jakoś tak...
Ogólnie ja kiedyś miałem dziwny problem w PS2 slim. Miałem slima przerobionego Ripperem 3.1 i nie działało mi Gran Turismo 4, oryginalne. Jestem pewny że to nie wina płytki bo pożyczyłem jeszcze inną oryginalną GT 4 i było to samo. Zawieszało się po napisach na początku czy jakoś tak...
SCEE™
-
xzer0