sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Pricerman Okazje na Playstation

pojawiający się napis "analog off"

tutaj możecie szukać wszelkiego rodzaju pomocy której nie znajdziecie w innych działach

Moderator: Moderatorzy

Marszel
-#

pojawiający się napis "analog off"

Post autor: Marszel »

Witam.Mam pewien problem. Mam Gran Turismo 2, zainstalowałem emulator EPSXE 1.7.0.skonfigurowałem wszystko prawidłowo lecz po włączeniu gry wyskakuje mi w prawym górnym rogu ramka z napisem 'analog off' i nic dalej się nie dzieje. może ktoś powiedzieć w czym tkwi problem.Bardzo dziękuję za pomoc.

Awatar użytkownika
Drakson
-#

Post autor: Drakson »

Pierwszą przyczyną może być wina obrazu, bardzo możliwe iż jest uszkodzony. Można to sprawdzić pobierając program "Cdmage" jak się nim obsługiwać zapraszam do tego tematu :arrow: http://www.swiatpsx.pl/viewtopic.php?t= ... ght=cdmage. Druga sprawa, w jakim formacie jest gra, jeśli są to pliki, "MDS" , "MDF" grę należy uruchamiać przez plik "MDS" gdyż "MDF" jej nie uruchomi. Trzecia sprawa, czy aby na pewno dobrze skonfigurowałeś emulator(lepiej się upewnić)?

Marszel
-#

Post autor: Marszel »

1.próbuję otworzyć te pliki obraz przez 'cdmage' lecz wyskakuje mi informacja "niewłaściwy typ pliku"
2.gra jest w formatach 'mdf' i 'mds', otwierałem przez jeden i drugi- dalej to samo.
3.upewniałem się już kilka razy i dalej nie widać zmiany.

Awatar użytkownika
Drakson
-#

Post autor: Drakson »

Ostatecznie mógłbyś przekonwertować obraz np. na format BIN/CUE programem UltraIso :arrow: http://www.swiatpsx.pl/viewtopic.php?t=83 i wtedy ewentualnie sprawdzić obraz programem CDmage (na pewno czyta pliki BIN/CUE). Jednak jeśli ci się nie chce bawić w konwertowanie to pozostaje tylko pobrać grę na nowo z innego zródła.

ODPOWIEDZ