W jakiejś tam opcji masz że sobie do wybranej postaci dodajesz jakieś kuleczki. Każda kuleczka ma jakąś własność, np. Ki +1 czy tam kropeczka życia + 1.
Musisz znaleźć to w menu, jak to weźmiesz, to tam chyba Bulma będzie...
[ Dodano: Wto 22 Cze, 2010 15:32 ]
Szukałem tej opcji i znalazłem te okno z bulmą i tam est tylko do wisania passwordow, miejsce na postacie jakies i replaye!
I nadal nie wiem gdzie to sie robi
szpeku1, pokasowałem już tamte tematy więc odpowiem ci tutaj, sam fakt że nie wiesz czemu złamałeś regulamin już cię kwalifikuje na "załapanie" ostrzeżenia, jak wchodzisz na jakieś forum (rejestrujesz się) to zazwyczaj jest informacja, którą ty oczywiście ignorujesz, /bo to dla ciebie strata czasu/ o zapoznaniu się z regulaminem. Jest to nie zbędne aby funkcjonować na stronie, więc lepiej się z nim zapoznaj, zamiast zadawać "bystre" pytania w stylu "dlaczego nie mogę w czyimś domu skorzystać z szafy aby się załatwić".
Ciągle zapominamy, że człowiek nieustannie musi korzystać z pomocy innych ludzi.
Dlatego poniżamy się, wyśmiewając potrzebujących pomocy.
szpeku1, w tym oknie z passwordem wpisujesz jakiś kod z tego tematu http://www.swiatpsx.pl/viewtopic.php?p=10416#10416
jeżeli chcesz, żeby Kid Gohan miał wszystkie paski życia, więcej KI itp. to wpisujesz
7MD-x vq3(1 %#BkJ j*
m@&c- MjZqB DT6D? Ns
itd...
ile dobrze pamiętam, w tym oknie możesz edytować dowolną postać i dodawać jej fajności.
nie sprawdze, bo nie mam PS2 - brat zabrał do akademika
Pomóż rozwinąć opcje oceniania wstawek gier! Jeżeli linki się podobają, kliknij na pod tematem, jeżeli nie, to kliknij na !