sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

Gierki PS1

tutaj możecie szukać wszelkiego rodzaju pomocy której nie znajdziecie w innych działach

Moderator: Moderatorzy

majkaaa
-#

Gierki PS1

Post autor: majkaaa »

Miałam kiedyś PSX, ale to dawne czasy. Naściągałam gier i grałam :D Potem PSX nie wytrzymywał, aż w końcu padł. Teraz mam wakacje, klasa maturalna za mną, więc chciałabym odpocząć. Jak kiedyś znalazłam te moje wszystkie gry to się mało nie poryczałam, tak mi się chciało grać. Ale do rzeczy:

kumpel odsprzedał mi dwójkę, bo powiedział, że na niej chodzą gry z 1, a do tego będę sobie mogła w coś lepszego pograć ;]. konola przerobiona. No i włączam sobię jedną z gier - chyba Crash, patrze, a tu zamiast na całym ekranie, to gra jest przesunięta jakoś w górę, a na dole pozostaje czarny pas. To samo z wieloma grami, oprócz Crasha Basha i jakiejś płyty z demami. Jak mam pograć w te gierki na normalnym ekranie? Ten pas mi przeszkadza. Wierzę, ż emi pomożecie :(

Awatar użytkownika
kapcior7
-#
Kontakt:

Post autor: kapcior7 »

gry są w NTSC czy w PAL ???

majkaaa
-#

Post autor: majkaaa »

Większość gier jest w NTSC i chyba to właśnie w tych grach występuje ten "pas". Gier w PAL mam bardzo mało, ale te chodzą dobrze (wspomniany CB).

Dodam jeszcze, że konsola jest w systemie PAL.

Awatar użytkownika
kapcior7
-#
Kontakt:

Post autor: kapcior7 »

no więc tak zawsze będzie w grach na ps2 że gdy są w ntsc to problemy ..... NIe wiem czemu tak jest być może że chip przrabia z ntsc na pal , z błędami ... ściągnij sobie gry w systemie PAL

Awatar użytkownika
grysek
-#

Post autor: grysek »

Jaki chip w tym ps2? Jezeli modbo to http://www.vayer.com.pl/modbo_760.htm pomieszaj 3 pierwszymi ustawieniami.

ODPOWIEDZ