sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

Szukam gry RPG

jesli szukasz jakiejś gry bądź link na stronie nie działa to pisz tutaj, to samo tyczy się emulatorów i wszystkiego innego

Moderator: Moderatorzy

FreeQ
-#

Szukam gry RPG

Post autor: FreeQ »

Witam!
Szukam pewnej gry RPG na psx, której tytułu niestety nie pamiętam więc spróbuję wam ją krótko opisać.
Widok z góry, ale nie tak że widać tylko głowę postaci, coś takiego jak w Tibi ;) (izometryczny to się zwie chyba).
Grę zaczynamy na statku, wypełniamy tam kilka zadań, później idziemy spać i jak się budzimy jest sztorm, a na statku leży kilka zabitych ludzi. Później statek łamie się w pół, dostajemy na chwilę czarny ekran, a potem jest scenka jak leżymy na plaży jakiejś wyspy. Budzimy się i z tego co pamiętam podchodzi do nas jakiś starszy człowiek i zanosi do swojego domu. Później już po tym mieście gdzie on mieszka możemy chodzić, pamiętam że jak się poszło na północ to były jakieś potwory do zabicia.
W grę grałem ostatni raz chyba z 5 lat temu i bardzo chętnie zagrałbym w nią jeszcze raz :).

PS: Możliwe że jest to Francuska gra.

Awatar użytkownika
Drakson
-#

Post autor: Drakson »

Pewnie, ów gra nosi tytuł ALUNDRA ;) :arrow: http://www.swiatpsx.pl/viewtopic.php?p=3902

FreeQ
-#

Post autor: FreeQ »

Tak to to!!! Dzięki wielkie!
Zobaczyłem gameplay to aż mi się stare dobre czasy przypomniały ;)
Teraz tylko po płytę i pobierać :)

PS:
Wie ktoś może na ile godzin/dni ta gra jest? Przeszedł ją ktoś z was w ogóle? I co o niej sądzicie? :)

Awatar użytkownika
Drakson
-#

Post autor: Drakson »

Gra trwa gdzieś 40/50 godzin. Alundra to bardzo udany RPG, a bardziej action-RPG (troszkę uboższa wersja pełnoprawnego RPG np. brak punktów doświadczenia) który ma w sobie coś co przyciąga, na prawdę warty każdej sekundy ;)

ODPOWIEDZ