sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

Pomoc

tutaj możecie szukać wszelkiego rodzaju pomocy której nie znajdziecie w innych działach

Moderator: Moderatorzy

Gregoreq
-#

Pomoc

Post autor: Gregoreq »

Witam.Mam takie pytanie : czy laser z wersji PSX "slim" ja ją tak nazywam;p nada się do mojego "szaraka" ? :) Bo mam okazję kupić takowy laser ale nie mam zielonego pojęcia czy podejdzie.

Awatar użytkownika
Witold
-#

Post autor: Witold »

W każdej konsoli lasery mają różne długości taśm. W wersji ,,slim'' długość taśmy lasera wynosi dokładnie 3 centymetry. Powiedz, ile wynosi długość twojej taśmy(pomarańczowej, od lasera), a powiem Ci, czy mam taki laser na sprzedaż(10zł, bez tacki rzecz jasna)

Awatar użytkownika
Quake96
-#
Kontakt:

Post autor: Quake96 »

Otóż musiałbyś sprawdzić jaki masz model konsoli ponieważ w zależności od modeli miejsca wpięcia taśmy lasera były inne a z tego co napisał witold to taśma lasera w PSone ma zaledwie 3cm gdzie w niektórych "szarakach" taśmy mialy po ok. 5cm. :evil: Lecz poza długością taśmy lasery nie różnią sie niczym poza datą prdukcji :mrgreen: Lecz jeśli kupno lasera opłaca ci sięto mógłbyś zaryzykować ponieważ na allegro są taśmy przedłużające do lasera i nie są zbyt drogie (widziałem po ok.3zł) a ich montaż był opisany gdzieś na forum 8-)
SCEE™

Awatar użytkownika
Witold
-#

Post autor: Witold »

Quake96, tak, ale wystawiający te taśmy ,,przedłużki'' zarabiają na wysyłce, która z niewiadomych powodów koszuje 15zł...

ODPOWIEDZ