sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

Privates

wszystko o wszystkim, odpoczynek

Moderator: Moderatorzy

Czy gra jest warta spędzenia z nią kilku chwil dziennie?

Tak
3
60%
Nie
2
40%

Liczba głosów: 5

Awatar użytkownika
ExGamer
-#
Kontakt:

Privates

Post autor: ExGamer »

Privates z założenia miało byc grą edykacyjną, ale wyszła z tego prosta strzelanka z dość niecodziennymi miejscówkami, a mianowicie waginą itp... ;P
W grze sterujemy kapitanem drużyny komandosów nieudaczników którzy mają misję znajdujące się w częściach ciała o których nakręcono niezliczoną ilość filmów (dozwolonych od lat 18:)
Gra nie oferuje nic nadzwyczajnego oprócz miejsca akcji. Ot 4 rodzaje amunicji i tylko tyle.

Jako że gra jest calkowicie darmowa przysporzy jej to wielu fanów. :D

Privates można za darmo i legalnie ściągnąć np z tąd

Kod: Zaznacz cały

http://www.e4.com/game/privates.html
P.S. Pamiętajcie, że noszenie czapki z prezerwatywy w 97% chroni was przed atakiem plemników.
hasło do moich uploadów: 1234

Awatar użytkownika
Zohan
-#
Kontakt:

Post autor: Zohan »

Nie no co za gra :)

Ale nie sądzę, żeby poświęcać tej grze kilku chwil dziennie. Takie gry szybko się nudzą, a przynajmniej mi.
Pomóż rozwinąć opcje oceniania wstawek gier! Jeżeli linki się podobają, kliknij na Obrazek pod tematem, jeżeli nie, to kliknij na Obrazek!

Awatar użytkownika
Witold
-#

Post autor: Witold »

Wszystko fajnie, ale przyznaj się, czego szukałeś w internecie, że trafiłeś na tę grę?? :P

Awatar użytkownika
ExGamer
-#
Kontakt:

Post autor: ExGamer »

Heh. Dostałem newstsellera z gazety "CD-Action" i tam bylo info o grze. hehe. :D Jak dla mnie gra jest warta tych kilku chwil poniewaz ma swietnych bohaterow i humor mnie powala za kazdym razem gdy ja odpalam. :D
hasło do moich uploadów: 1234

ODPOWIEDZ