sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Pricerman Okazje na Playstation

Dzielenie filmu

tutaj możecie szukać wszelkiego rodzaju pomocy której nie znajdziecie w innych działach

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
ExGamer
-#
Kontakt:

Dzielenie filmu

Post autor: ExGamer »

Witam. Ściągnmąłem film "Final Fantasy: The Spirits Within" w wersji HD. Rozmiar filmu to ok 5,3 GB. Czy jest możliwość podzielenia tego filmu na mniejsze części? Gdyż chciałbym go oglądnąć na PS3 a nie chcę nagrywać na DVD8. Mam penrive'a 4GB i 2GB więc teoretycznie powinno się zmieścić. Niech mi tylko ktoś powie jak ten film podzielić, żeby część (większa) zmieściła się na 4GB a pozostałośc na 2GB. Nie muszą być to równe części byleby tylko jakość pozostała ta sama.
hasło do moich uploadów: 1234

Awatar użytkownika
LukasTe
-#
Kontakt:

Post autor: LukasTe »

VirtualDub sobie z tym poradzi i jego najlepiej wybrac do takiej prostej czynności. Można tez to zrobić każdym innym programem do obróbki jak sony vegas, pinnacle, ulead video studio itd. ale wtedy mogłoby to za długo potrwać.

Awatar użytkownika
ExGamer
-#
Kontakt:

Ok. Dzięki. Użyje pierwsze. Jakości to nie zmieni prawda?

Awatar użytkownika
LukasTe
-#
Kontakt:

Post autor: LukasTe »

Jak podzielisz nie zmieniając opcji związanych z jakością to tylko utnie i nie będzie ingerować.

Awatar użytkownika
ExGamer
-#
Kontakt:

Ok. Dzięki. pomogłeś :-)

[ Dodano: Wto 17 Sie, 2010 15:09 ]
Film podzielony. Działa. Jakośc jest wlaściwa. Dziękuję za pomoc. :-D

[ Dodano: Sro 01 Wrz, 2010 16:10 ]
Ściągnąłem kolejny film w formacie HD. Niestety jest on w formacie mkv. A takiego ww program nie odczytuje, toteż jakby ktoś nie wiedział czego urzyć, to programu MKVtoolnix pozdrawiam. :D

ODPOWIEDZ