Karta pamięci ps2.
Moderator: Moderatorzy
Karta pamięci ps2.
Potrzebuje zakupić nową memorke do ps2 i tu zaczyna się moje pytanie czy kupić tą nieorginalną memorke :http://allegro.pl/item1198203792_karta_ ... _card.html , czy mogą być z nia jakieś problemy i kupić orginał , aha czy orginał można kupić z taka wielkoscią jak ta, czyli 128mb
?

- snakeshake
- Kontakt:
Oryginalne karty pamięci Sony z tego co wiem są tylko o pojemności 8MB i nie ma możliwości kupienia większej. Karta którą podałeś nie ma kompresji danych to +. Jeśli by miała unikaj jak ognia! Karta niby ok, ale wolałbym kupić oryginalną. Te chińskie nie zawsze działają jak należy.
hasło do moich uploadów: 1234
Pochwale się własnym doświadczeniem.
Oryginały oczywiście wiadomo ryzyko że coś padnie gwałtownie się zmniejsza. Jednak tu też role gra cena. Za dobrą jakość trzeba płacić.
Jeżeli chodzi o tą kartę 128mb to mam identyczną (ona ma nawet 129,9mb!
) i działa bez problemu.
Jedyny minus to taki, że mi troche ciężko wchodzi i czasem jej nie czyta, ale wystarczy nie dociskać jej do końca i będzie git, możliwe też, że dostałem jakiś nieudany egzemplarz.
Śmiało kupuj, ta karta starczy ci do końca twojej przygody z PS2
Mam taką ponad rok, z tego pół roku temu brat zabrał PS2 i nie skarżył się, że karta nie działa czy coś. Polecam
Oryginały oczywiście wiadomo ryzyko że coś padnie gwałtownie się zmniejsza. Jednak tu też role gra cena. Za dobrą jakość trzeba płacić.
Jeżeli chodzi o tą kartę 128mb to mam identyczną (ona ma nawet 129,9mb!

Jedyny minus to taki, że mi troche ciężko wchodzi i czasem jej nie czyta, ale wystarczy nie dociskać jej do końca i będzie git, możliwe też, że dostałem jakiś nieudany egzemplarz.
Śmiało kupuj, ta karta starczy ci do końca twojej przygody z PS2

Mam taką ponad rok, z tego pół roku temu brat zabrał PS2 i nie skarżył się, że karta nie działa czy coś. Polecam
Pomóż rozwinąć opcje oceniania wstawek gier! Jeżeli linki się podobają, kliknij na
pod tematem, jeżeli nie, to kliknij na
!