sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

Yout image doesn't appear to be...

tutaj możecie szukać wszelkiego rodzaju pomocy której nie znajdziecie w innych działach

Moderator: Moderatorzy

stecu08
-#

Yout image doesn't appear to be...

Post autor: stecu08 »

Witam, mam problem z nagraniem gry Reel Fishing III ps2. rozpakowalem ja normalnie, pozniej przekonwertowalem na ISO i teraz gdy probuje ja wypalic w programie DVD Decrypter wyskakuje blad- ktory dodam w zalaczniku.. jesli ktos wie jak nagrac te gierke, prosze o pomoc;)

Ps. gierke probuje wypalic plyta dvd verbatim -R szybkoscia x4

Awatar użytkownika
michael69
-#
Kontakt:

Post autor: michael69 »

jak rozpakowałeś to jakie pliki miałeś ?
bo to co ci pokazuje to nie jest błąd tylko zapytanie o mode które jest zaszyfrowane w pliku pomocniczym....
Ciągle zapominamy, że człowiek nieustannie musi korzystać z pomocy innych ludzi.
Dlatego poniżamy się, wyśmiewając potrzebujących pomocy.

stecu08
-#

bin i cue albo moge zmienic na iso

juz czytalem ze nalezy w alcoholu lub nero zaznaczyc cue i wypalic normalnie. z tym, ze alcohol ustawia mi predkosc na x31 lub 48 a nero nie dziala mi z jakiegos wzgledu pod moja vista..

Awatar użytkownika
michael69
-#
Kontakt:

nie zmieniaj na iso bo w .cue są zawarte informacje o tym jak ma program wypalić ten bin
to jest na płytę CD prędkość ustawiaj jak masz płytę czystą w napędzie
Ciągle zapominamy, że człowiek nieustannie musi korzystać z pomocy innych ludzi.

stecu08
-#

oo juz sprawdzam, zaraz dam znac co i jak:)
no nagralo sie na zwyklej cd ale teraz juz ps2 nie chce mi jej czytac, jest jakis sposob zeby wczytal te plytke?? czy teraz trzeba to jakos przerobic i nagrac na dvd?? albo inaczej- czy moge gre na cd jakos przetworzyc tak aby szlo ja nagrac na dvd i normalnie odpalic na konsoli ps2

Awatar użytkownika
michael69
-#
Kontakt:

nie, nie ma takiej możliwości, o ile nie jesteś programistą, choć wielu poległo przy takich próbach między innymi przy Tekken Tag Tournament który do dziś pozostaje na nośniku CD
może przed wypaleniem sprawdź błędy za pomocą cdmage (opis masz w poradnikach) i oczywiście wypalasz alkocholem?

Awatar użytkownika
Drakson
-#

Post autor: Drakson »

Tekken Tag Tournament został przekonwertowany z CD na DVD, sam posiadam taką kopię. Oczywiście trzeba liczyć się z tym, że takie konwertowanie, jeśli się uda nie będzie bez wad, filmiki mogą się ciąć ( tak jest w przypadku Tekken'a, który tylko w outrze lubi się zawiesić i reset konsoli wymagany, nie to nie wina lasera, play ma 3 miesiące) lub sama rozgrywka będzie miała problemy z prawidłowym działaniem.

Awatar użytkownika
arturko89
-#

Post autor: arturko89 »

ja tam mam np przekonwertowane half life i deux ex i dziala bez lipy
:)

Awatar użytkownika
michael69
-#
Kontakt:

no pewnie że działa i to bez lipy..., może dla tego że zostały wydane na DVD? ;)

Awatar użytkownika
arturko89
-#

nie nie nie;)
to wersja cd to dvd
(:

Awatar użytkownika
michael69
-#
Kontakt:

nie ma takiej możliwości obydwie gry ukazały się tylko na DVD

Awatar użytkownika
arturko89
-#

hehe zaraz ci podesle na priv linki do cd kolego
(:
;]

Awatar użytkownika
michael69
-#
Kontakt:

to znaczy że to wersja z DVD to CD a takowe oczywiście istnieją jeszcze z czasów kiedy "były początki" sam posiadam jeszcze taką wersję MoH na 3 CD

ale ty napisałeś:

wersja cd to dvd

i to raczej bezsensu kiedy jest na oryginale DVD..., potem konwertowane do CD a potem znów do DVD :lol:

a w temacie chodziło o convertowane z oryginlnego CD do DVD a to już inna broszka :D

Awatar użytkownika
arturko89
-#

hehe to czemu mowisz ze zostaly wydane tylko na dvd?
(:
ja tam wszedzie widzialem half life w wersji cd czy to sneso czy inne warezy

tak samo jak tekken tag jest tylko na cd a jednak w necie mozna znalesc wersje przekonwertowana na dvd :-D

a naszym sprzeczaniem kto ma racje nie pomozemy chlopakowi...

(:

Awatar użytkownika
michael69
-#
Kontakt:

bo tak jest i było,mówię że zostały wydane na DVD bo tak było, ale początki piractwa opierały się na CD i dlatego konwertowano te na DVD do CD, ale oryginalnie wyszły na DVD, a że ty widzisz na warezach CD to widzisz "spiracone" nic nie mające wspólnego z oryginałem nawet co do zawartości gry, gdyż to zazwyczaj były RIPy lub modyfikowane

nawiasem mówiąc zrobienie gry z org. DVD na CD to był pikuś, ale z org. CD na DVD to już jest filozofia zawarta w kodach odczytu CD, przez co do dnia dzisiejszego nie ma poprawnie chodzącego TTT...

....a TTT został wydany oryginalnie na CD i są wersje - ale to już Drakson, opisał i też mam taką wersję ale to jest lipa!

i ja się nie sprzeczam tylko tłumaczę

ODPOWIEDZ